arven000 eğer eşinizde bir problem yoksa ve ovulasyona göre deniyorsanız hsg filmi çektirebilirsiniz tüplere bakılıyor rahim filmi dedikleri şey evet tabi buna uzman karar vericek, kendim radyoloji teknikeriyim hsg çok çektik bebek isteyen annelere verdiğimiz ilaç (kontrast madde) bazen tüpleri açabiliyor zor bir işlem değil hafif ağrılı. Eşiniz spermiyogram vs vermeli öncesinde bazen sadece kadında aramamak lazım sebebi, amaç kaliteli yumurta üretmek, bende omega folik asit birde ubiquinol (bundan eşimde kullandı) kullandım hepside yumurta kalitesini artırıyor benim amh düşüktü o yüzden gebe kalmam doğal yollarla zor demişti dr çok şükür şuan 8 haftalık hamileyim daha önce bir gebelik oldu 22. Haftada bebeğimi kaybetmiştim sonrasında miyom ameliyatı oldum , yumurtlama günümü ve söylediğim takviyelerle gebe kaldım, tabi her kadın vücut ihtiyacı farklıdır dediğiniz gibi doğal beslendim spor yaptım, ama kafama takmadım ilişkiye girerken rahat oldum keyfini çıkartın bebek yapıcaz diye vücuda stres hormonu salgılamayın, eğer eşiniz ve sizin için tüm testler detaylı yapıldıysa bazı doktorlar yumurtalar için olgunlaştırıcı ilaçlar veriyor özelde iyi bir doktordanda fikir alabilirsiniz devlette çok bireysel ilgilenilmiyor çünkü. İnşallah gönlünüzden geçtiği gibi olur her şey