Birhilal Ayvanın bebeği güzelleştirdiği hakkında ne düşünüyorsunuz he bir de gamze meselesi var gamzeli ayvayı parmağımızla yanağımıza sürersek bebeğin gamzesi mi olur tecrübe edinenler var mı aydınlatın birazcık😄
Sumay_61 Birhilal ben yapmıştım hatta bayağı ayva yemiştim gamzesini yanağıma sürdüm ama olmadı gamzesi 🫠 Ama dünyalar güzeli bir oğlum var 🥰
Havin49_ Birhilal ayva yemedim normalde çok severim hamilelikte midem bunaldı ayvadan oğlum hem çok güzel ( bu bence çinkü herkesin evladı kendine güzeldir ) ve çenesinde nerdeyse parmağını soksan girecek kadar büyük bir gamze var
Baklavaseverim Birhilal Gamzeli olmadı kızım ama gerçekten çok güzel ağlayınca suratı ayvaya benziyor bak ağlarken göz altlarında iki gamze çıkıyor
Alya05 Birhilal tıbben gamzenin olduğu orda bi kas eksikliği olunca oluştuğu var , ayva nasıl Gamze yapsın 😁😁
Seloloo Annem bende ve kardeşimde ayva yememiş bilerek yerken hep öksürük krizine girip genzine kaçtığı için hamilelikte korkmuş 🤣 ama bende ve kardeşimde de 2 yanağımızda da gamzemiz var annemde babamda gamze yok 😀
Sumay_61 Birhilal şey duydum ama gamzeli yere dokunup yanağa sürmek değilde ayvayı terken parmağımızı yanağa koyup yiyecekmişiz çekmeden 😂😂😂😂😂 Komik ama yaptım 😂 2. Ye hamileyim
Havin49_ Birhilal gözün aydın Cnm hayırlı evlat olsun bende iki ve üç numaralı erkek bebişleri bekliyorum üç erkeke yola devam😆🦋
Birhilal Alya05 tıbbi açıdan bu şekilde olduğunu biliyorum ama eskilerde bazı şeyleri boşuna yapmamıştır bence ya😂
kubos_ Birhilal ayva da hiç sevmem zaten pek de inanmam böyle şeylere ama eşim gamzeli belki oğlum da gamzeli olur (36+5 teyiz) 😂😂
ErsBegAs Birhilal ayvayı normalde de çok severim 🥹 erkek bebişimde de gamze var.. babası ve ben buğday esmeriz bebişimiz sarışın 🤣 bilmem işe yaramış mı? 🥹