Sdt Bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum daha ki ztn çok yeniyim 🙈 bebeğim benim mucizem oldu. Onun gerçekten bi mucize gibi dünyama adam attığını düşünüyorum. Bu yüzden ona anlamında mucize olduğunu anlatan bir isim koymak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz 😊 anlamı mucize olan kız veya erkek isimler 😍😊😊
Mom72626 Sdt ben de burada bekleyeyim. Bizim ki de mucize bir şekilde oldu bende anlamı mucize olan isim istiyorum 🙄 Nilda ismi de hoş geliyor onunda anlamı mucize yazıyor kızda.
Shrrife Sdt kız olırsa hayat koy erkek olursa can koy bence ikiside çok büyük mucizeler 😊 tabi değişik bi isim istiyorum ben demiyorsan 😂
Seherr Mom72626 nilda ismini bende çoook beğeniyorum ama eşim ne der bilmiyorum kulağa çok hoş geliyor anlamıda çok hoş 😍
Mom72626 Seherr valla eşim başta nasıl bir isim bulmuşsun dedi. Sonra nilda diye bir kaç kere tekrarladı anlamını da okudu güzelmiş dedi. Hem mucize demek hemde cennete ki bir meleğin ismi demekmiş. Erkeğe henüz karar vermedik 14 teyiz yarin cinsiyet öğrenme günümüzde ama ben Ankara’ya seyahat ettiğim için haftaya öğreneceğiz 🙄😀
Sdt Mom72626 hadi inşallah hayırlısı olsun canım çok heyecanlı bir bekleyiş 😍 ben daha 7haftalığım çok çok başındayım ama neden bilmiyorum erkek hissediyorum herkes de bana erkek diyor 🙈 ama kızım olursa eslem koymayı düşünüyordum nilda da çok hoşuma gitti 😀
Shrrife Sdt güldürmedi 😎 ne farklı isim furyasıymış arkadaş yapmayın şunu evlatlarınıza ya bari saçma bişey olmasın neyse hadi bay bu konuda biraz dilim sivriliyo kavga çıkmasın 😂😂
istkizannesi Aylinannesi kııızzz senin gazınla devam ediyorum şimdilik 😂😍 eğer etkilenmezsem kararlıyım 😞
istkizannesi Aylinannesi 15 mayıs kısmetse kuzum. Sezaryen tarihi bu. daha şimdi yine eşim canımı sıktı. Kendi kendine nefes alamadım nefesim kesildi falan deyip bana laf gönderiyo. Ne diyim şimdi ben bilmiyorum. Heves bırakmıyolar ki insanda
Aylinannesi istkizannesi aa evlilik yıldönümüm 🤗😊 amaan sende gül ahah aynen nefesim daraldı filan de sende nolmuş her isimle dalga geçiyolar oysaki okadar günahki sen bosver onlar günaha giriyo 💪🏽😈
istkizannesi Aylinannesi aklıma düşürüyo öyle derler mi diye 😫 ayy canım benim maaşallah yeni mi eski mi ne kadar oldu🙏🏼 Allah nice seneler nasip etsin 😍