iremonliine kızlar selam 26 haftalık hamileyim hala isim konusunda kararsızız çağatay düşünüyoruz fikir ve önerilerinizi bekliyorumm
Kleopatraa iremonliine Çağatay kızlık soyadım🤭 Çok güzel bir isim bence değiştirmeyin tabii içinize siniyorsa 😇
Zeynepefem iremonliine oglum olsaydi deniz koymayı düşünüyordum. Çağatay da güzel bir isim adıyla yaşasın 🌼
Pelinnn2 Giray, çağan , ulus , ulaş , metehan, egemen , yiğitalp , Alparslan, demir , çağrı, kuzey, arel
Aloska iremonliine çağatay çok güçlü bir harf sıralamasına sahip balım bebeğin çağatay ismine sahip olursa zeki çevik ve yönetici huyları baskın olacaktır, ayrıca şans ve bereket açısından da çekici bir isim. Anlamı da güzel adı ne olursa olsun adıyla yaşasın sağlıkla bereketle huzurla doğsun evini kucağını neşesiyle doldursun 🥹🫶🏻🫠
ebruels Aren düşünüyorum bence iki gün önce öğrendim cinsiyeti baştan beri hep oğlum olursa Aren demiştim
Sudedemirer Hamile oldugumu ögrendigm ilk gün karar vermiştik kuzey atlas koyucaz kız olsaydı güneş koyucaktık