ebezehra Herkese selam sevgili anne adayları ❤️. Ben ebe Zehra Yılmaz. Doğuma hazırlık eğitimi veriyorum 30 hafta üstü gebelere özel online eğitime katılmak için bana ulaşabilirsiniz 🌸 05387863752
kalbimmmmmmmmmm flz8 yarin gidicem ins ama erken heralde daha ogrenemem gibi geliyor :) nasil geciyo hamileliginiz
1oglanannesi leylaydogan ilk sezeryan olmusdum mecburi buda 2 yil gecdi daha o yuzden yine sezeryen olcam 🥲
zeymoms3 melissa0615 tabi canım mide bulantısı 2 gebeliğim ilkinde öğle seğildim mutfaktan tiksindim ve kusmam var akşamlarıda aşırı yeme iştahım açıldı resmen bel agrım ve baş agrım var bide
kubraemir34 melissa0615 iştahım açıldı bi kere istifra ettim unutkanlık başladı tuvalete sık gitmeye başladım bacım bacım gül yüzlü bacım 😂😂
nusaiba Haftadayım. Ocak başı görünüyor. İlk bebiş 42. Haftada geldi. Bunda o kadar beklemek istemiyorum ama Allah bilir en hayırlısını. Vakti saati belli. Allah herkese kolaylaştırsın.
Hilalmiray34 nusaiba benimde ilk gebelik 41+2 ydi doktorum ikinci gebeliklerin bu kadar durmadığını söyledi bakalım ne olcak