melikeyimmmmm Kahvedelisi bende bugün tam 30 haftalık oldum 🥲 Düzenli yürüyüşlere başladım, eksikleri tamamlıyorum yavaş yavaş, hastanede giyinmek için ne tür pijama almam gerektiğine hâlâ karar veremedim🥹 siz ne tür almayı düşünüyorsunuz
Kahvedelisi melikeyimmmmm ben normal pijama takımı alacağım 2 takım bende şimdi bebişin eşyalarını yıkayıp ütüleyeceğim
melikeyimmmmm Kahvedelisi düğmeli olanları düşündüm bi tane kalın bir tane normal yeterli olur sanırım, eşyalar için erken olmaz mı benimde aklımda ama
1arslanannesi25 Kahvedelisi Ya söyle düsündüm yaptırsam degişen ne o olucak bilemedim neyse onu kabul ederek dogurucam ilk oglum da yapmıştım
Oluyorumanlsana 33+5 çok zorlamaya başladım ağırlaştim bir an önce gelsin istiyorum çok heyecanlıyım 🥹
ecenin_annesi hile öyle bir batma hissi yaşamadım. 25 haftalıkken 720 grdı sanırım. 28 haftalıkken gittim 1300 gr dedi doktorumuz. Bebiş bu haftalarda hareketli oluyor ama batma hissini anlayamadım doktorunuza sorun isterseniz
hile ecenin_annesi yanı oturmakta zorlanıyorum karnım göğsüm arası sert geloyor uzanıyorum hemen batmak derken bunu demek ıstedım normal düz bır sekılde oturmak da zorlanma teskkur ederım alısverıs başladınız mı bır kaç takım aldım 0 3 benım 3 . Bebegım ondan heralde ılk kzıımda herseyı hazırdı sözler neler yaptınız bebek alnısverısı vs 6 takım 0 3 ay yeterlı dıe dusunuyrıum ama bıkemedım
hile ecenin_annesi merhaba yenıden sızın doğum seklı nedır normal mı gün ıcın bısey dedı mı sordunuz mu yada tahmını doğum ne zaman Bızde dün gttık tam 29 olduk 1371 grm 38 cm çıktık 10 ocakdan sonra 38 dolunca alacak bebegı
ecenin_annesi hile alışverişi bitirdim sayılır bende 0-3 ay çok almadım 3-6 ay da 4-5 takım aldım. Kıyafet konusunda abartıya kaçmadım bebişle de gezmeye yerim olsun🥰 siz daha deneyimlisinizdir benden
bsrsyt Merhabalar hanımlar hepimiz sağlıcakla kucagımıza alalım inşallah 😍 bn 3 düşük yaptım 6. Yılımızda hiç ummadığım anda müjdeyi aldım rabbim isteyip dileyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu 6 haftalık inşallah bnm bebeğimde 😍🧿🎀
Cicek_ Kahvedelisi 32. Hafta 🌸 bizimde aralık sonu, ocak başı gibi olucak. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz🥰
mervenurkocsoy ecemavii benim muayenemde ilkinde 6 haftalık dedi farklı bir doktor 10 gün sonra 7 haftalık dedi ama 7+2 falan şeklinde söylem yapmadılar onu doktor mu size söylüyor