Morannesi Arkadaşlar 17 haftalık hamileyim ishal oldum bugün karnım ağrıyor doktora gitmeliyim normal mi bu haftalarda
Havin49_ Morannesi normal hamileliğimi öğrendiğimden 15 haftaya kadar ishaldim 5 haftadır da kabızım malesef
Ruyasekr2089 Morannesi bendede vardı üç gün önce hastaneye gittim hiç bir şey yapmıyorlar patates haşlaması ye aynı gün geçti yedikten sonra
FatmaZehra06 @Morannesi bende 16+1 ishal ve gaz var normal mı bende Bılmıyorum burda kalayım reflor içebılırsın demıstı doktorum ev yapımı yoğurda katıp probıyotık
Morannesi FatmaZehra06 reflor içtim ama yoğurtla değil Kan ilacı magnezyum falan kullanıyorum onlar yapar mı acaba ishal
FatmaZehra06 @Morannesi bende kullanıyorum magnezyum ama bılemedım ya haslanmıs patates muz tuketın bırde
anneoluyorummm103 Morannesi ben 2 gün çektim sonunda gittim enfeksiyon çıktı şiddetliyse su gibiyse muhakkak git
nurssmom Morannesi bende ishal oldum dr.a söyledim kana baktı enfeksiyon çıktı antibiyotik yazdı antibiyotiği kullanırken hasta oldum gittük tekrar yükselmiş enfeksiyon banada dr. magnezyumu bıraktırdı ishali artırır bitince başla dedi