cmrc yasen1 bende bayram geçsin istiyorum tam bayram da bi oğlum var bi de bebekle zor olacak bide ben durabildiği kadar dursun istiyorum ama tabi tansiyon müsade ederse canım inşallah sıkıntı olmaz da bayram geçer
yasen1 cmrc kilosu falan hakkında bısı dedi mi beni zorluyor o biraz bende o yüzden 36 37 ken alsa dıye düşünüyorum
cmrc yasen1 Canım dün tam 34+6 daydım 2550 gr dedi baya iyi kilosu dedi hani önden falan demedi ama ben sordum iyi mi hocam kilosu dedim baya iyi daha ne olsun dedi. Zaten her türlü sezaryen olacak olunca kiloya bi şey demiyor
happybusey nilayertemiz canım Bilecik merkez eğitim araştırma emre Sakarya benim doktorum çok memnunum çok ilgili tavsiye ederim
happybusey Nurdane_42 canım eşini alıyor mu bilmiyorum ama tavsiye etmem birkaç iyi duyum almadım çünkü yine de inşallah iyi geçer 🙏🏻emre Sakarya benim doktorum canı gönülden tavsiye ederim çok ilgili kendisi
neznaz787gmailcom nilayertemiz Eskisehir yunus emre devlet hastanesinde ilkay hanım ve döndü hanım bunlara gözü kapalı gidebilirsiniz cok çok iyi doktorlar 😊🤗
yasen1 happybusey onda evet iyi diyende var 2 kısı çevremde memnun olmayan da vardı bilmiyorum son haftalarım zaten benım umarım gitmez