Semamomy Merhabalar son adet tarihime göre 7+3 üm ama ultrason ölçümünde 5+3 çıktı kese 0.77 cm ölctüler ancak henüz bebek görülmedi sadece karın ultrasonundan baktık. Haftaya tekrar gideceğim böyle bir durum yaşayan oldu mu
YuvarlanamayanPaanda Semamomy geç döllenmedir canım benim daha önceki bebeklerimdede öyleydi ama zamanla toplardı şimdiki bebeğimde öyle hatta 3 hafta geridendi şimdi 1 haftaya düştü dr satımı değiştirdi soeun olacak bişi değil
Deletedmom_297 Semamomy benimde böyleydi 12. Haftada yakaladı şimdi günü gününe gidiyor yakalar merak etmeyin
msskrkss Semamomy Bende normalde 7+6 yım ancak 6+1 çıktı son adet tarihimi değiştirdi 🤔 10 eylüldü 22 Eylül olarak söyleyeceksin artık dedi
oznurgnd Semamomy ilk gittiğimde adet tarihime göre 6 haftaydı. Ama doktor 5 haftalık kese boş demişti. 1 hafta sonra tekrar çağırdı. O zaman kalp atışını duyduk. Olabiliyormuş böyle. 14. Haftadayım çok şükür bir sıkıntı yok
Semamomy YuvarlanamayanPaanda önceden bir düşüğüm oldu endişeliyim baya. Teşekkür ederim yorumunuz için içim bir nebze rahatladı
Deletedmom_297 msskrkss keşke kabul etmeseydib ca ım banada öyle yapacaktı kabul etmedim 12. Haftasında yakalı haftasını hep 10 gün geriden geliyordu
msskrkss Deletedmom_297 Valla canım anlamadım ki niye öyle dediğini şaşırdım bende 🙄 belki ilerleyen süreçte başka doktorla devam edebilirim
msskrkss Semamomy Evet gördü ancak benim çok lekelenmem var maalesef 😔 düşük riskinin de olduğunu söyledi
mavi123_ Semamomy benim ilk gebeliğim geç döllenme oldmuştu ozaman 2 hafta gerideydi Dr adet tarihimi değiştirdi başkada herşey normal akışıyla gitti. Zaten 5 hastalıkta bebek gözükmez 6 dan sonra gözükür siz 8. Haftaya kadar bekleyin öyle gidin sürekli ultrasona girmeyin bence
Semamomy mavi123_ öyle yapmak istiyorum ama engel olamıyorum çok merak ediyorum ve endişe ediyorum. kendimi tutabilirsem öyle yapacağım🙏
Eyllullu Semamomy benim de öyleydi kuzum geç döllenme oluyor, son adet tarihimi ona göre güncellediler suan 39 haftaligiz, herhangi bir soruna neden olmuyor❤️
Semamomy Eyllullu Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏 acaba kacıncı haftada bebek göründü sizde ve kacıncı haftada kalp atısı aldınız hatırlıyor musunuz
mavi123_ Semamomy fazla stres iyi değil. 2 3 hafta kendinizi başka işlerle meşgul edin zaten kış günü hemen geçiyor günler
Eyllullu Semamomy çook teşekkür ederim siz de aynı sekilde sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️ kese son reglimden 7 hafta sonra göründü 5 haftalik olarak, keseden 10 gün sonra da bebeği ve kalp atışını gördük 6+3 haftalıktı 🥰