Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Ben mi abartıyorum yoksa olması gerekenden farklı mı davranıyor doktor ? benim reglim 2 hafta gecikince ben test yaptım. Pozitif çıkınca da sağlık ocağına gittim, tahlil verdim. Aile hekimi sağolsun beta hcg ile beraber hamilelik durumunda bakılması gereken diğer tahlilleri de yaptı. Sonucunda aile hekimim hamilesiniz 4-5 hafta diyebilirim dedi. Sonra ben kadın doğuma randevu aldım. Sağlık ocağı tahlillerimi de götürdüm. Doktora açıkladım durumu dinledi. Muayene etti. Kese var ama yerleşme olmamış 4,5 haftalık şuan. 1 hafta sonra tekrar gelin bakalım dedi. Başka bir açıklama soru yok. Ben de bir heves gitmiştim sonra kese boş deyince açıkçası modum fazla düştü afalladım. Tamam deyip çıktım odadan. Eşime anlattım böyle dedi haftaya tekrar geleceğiz dedim. 1 hafta sonra gittik. Kalp atışını duydu, bebek yerleşmiş dedi. Regl tarihinden sonra döllenme olmuş bebeğin gelişimine göre tarihini öne alabiliriz dedi. Bende karnımda ara ara ağrılarım olduğunu söyledim. O zaman progestan verdi ağrılarını hafifletir dedi. 1 ay sonra tekrar gel dedi. 18 ekimde gittik tekrar 11. Haftaya girmiştim. Her şey yolundaymış. 1 ay boyunca çok midem bulandığını hiçbir şey yiyemediğimi söyledim o zaman bir ilaç verdi, folik asit ve d vitamini verdi. Görüşmeyi bitirecekti biz de ikili testi vs sorduk. Bize testle ilgili o zaman açıklama yapma gereği duydu. Sormadan asla söylemedi. Özelde de perinatoloji sadece muayene 8000 dediler test ücreti hariç bizde devlette yaptıralım dedik. Devlette ki doktorda 13. Haftadasınız geç kalmışsınız dedi. Zaten devlet hastaneleri de ana baba günü perinatolojiden de o haftaya randevu almak mümkün değildi. Biz de biraz panik oldu ne olacak diye. Doktorun acil durumlar in verdiği numarayı aradık açmadı. Sonra mesaj attım devlet hastanesinde doktor böyle söyledi ne önerirsiniz diye bana 2 gün sonra dönüş yaptı. O da şu “bizim hastanemizde de perinatoloji mevcut”. En son gittiğimde de eczane onun verdiği d vitaminini vermemişti. Mesaj atıp sordum günü kullansam sorun olur mu diye. (İlacı cumartesi akşam aldım, ama mesai saati dışı diye pazartesi mesaj attım. Olur olmaz zamanlarda mesaj atıp aramıyorum rahatsız etmiyorum) hiç abartmıyorum tam 1 hafta sonra bana geri dönüş yaptı 😂. Mesajımı atar atmaz tabi ki cevap vermesini beklemiyorum. İşi var hastası var. Ama bu kadar da ilgisiz olması normal mi ? Ben mi büyütüyorum. Şu an 14+4 teyim değiştirmeyi düşünüyorum 🤷🏻♀️lütfen yardımcı olursanız sevinirim.