melisacann canım ben hemşireyim ve 3. Basamak yoğun bakımda çalışıyorum henüz gebe değilim ama çok istiyorum inşallah olur. Ben gebe kalan arkadaşlarımdan örnek vermek istiyorum. Hepsi gebeliğinde kalp atışını duyduktan sonra doktorlarından nöbet tutamaz yüksek riskli alanda çalışamaz ağır kaldıramaz radyasyon bulunduran alanda çalışamaz vs vs gibi 8-10 maddelik bir rapor aldılar ve hepsi gündüz çalışılacak rahat yerlere alındılar poliklinik kan alma vs gibi yerlere. Bu raporu vermeyecek doktora gitmediler bunu başta söyleyip kabul etmiyorsa doktor değiştirdiler. Bizim alanımız o kadar ağır ki gündüz yada nöbet boyunca 5 dk bile doğru düzgün oturamıyorsunuz. Bu raporu alıp yönetime verince yönetimin buna itiraz etme yada sizi hala o alanda çalıştırma gibi bir lüksü yok. Burda okudum bazı hemşire gebe arkadaşlar raporunu aldığı halde yönetim eleman yok diye yerlerini değiştrimemiş böyle bir hakları yok suç bu resmi bir doktor raporunu işleme koymamak cimere bir yazsanız cimer çöker başlarına. Hakkınızı savunun kızlar. Sizin yerinize o işi yapcak biri her zaman bulunır sizin hürmetinize dönmüyor yoğun bakımlar. Siz bebeğinizi ve kendinizi düşünün ne emeklerle gebe kalıyor insanlar