tupbebekannesi522 Dondurulmuş 5. Gün 4aa ve 3cc embriyo transferi oldum. 2 gündür aralıklı hafif kahverengi lekelenmem var başına gelip pozitif alan oldu mu acaba 🥺
Miniminibirler tupbebekannesi522 korkma lekelenme yaşayan bir arkadaşım oldu transferden bi süre sonra. Yine de sonuç pozitif geldi
Mrv_mom tupbebekannesi522 ben transferin ilk 12 günü olmadım ama 6haftalıkken lekelenmem oldu, korkmayın yerleşme kanamasıdır içinize sinmezse bi kan testi verin
veddd merhaba, ben de iki tane 5. gun embriyosi transfer olmustum, kahverengi leke kasikta ve belde agrim olmustu benim, pozitif sonuc aldim ben de.. doktorum kahverengi leke yerlesme kanamasi demisti bana, bir sure devam etti sonra kesildi
Nur1290 tupbebekannesi522 merhaba bende 7.günden itibaren pembe ve açık kahverengi lekelenme yaşadım şuan 14 haftalık olduk hatta benim uzun sürdu bu lekeler 12. Haftamda kesildi çok şükür bir sorun yaşamadım yerleşme lekeleri diye düşün ben öyle düşünmüştüm
ikiemanetinannesi tupbebekannesi522 8. Gün leke geldi doktorum yerleşme kanamasıdır dedi test için bekleyelim dedi. 11. Gün leke yine geldi bu sefer de kan testi yapmamı istedi. Tek embriyodu çok şükğr pozitif gördüm şuan 18 aylık oldu bile18. Haftaya kadar da lekelenmem sürdü.. . Dinlenin söylenilen ilaçları vaktinde aynı saatte alın bol su için🌸 bebeğiniz size sağlıkla tutunsun en önemlisi onunla pozitif konuşmalar yapın. Olumsuz şeyler düşünmeyin nefes egzersizleri yapın bende çok işe yaramıştı 🥰