fatmaekinci4812 busraguy gittiğiniz doktordan memnun musunuz hangi doktora gidiyorsunuz ve ne kadar muayeneye ücret ödüyorsunuz
zelissalman Merhab SimgeTopcu merhaba özel sağlık sigortası dediğiniz şey nedir tam olarak bende yaptırmak istiyorum.Ve ne kadara yaptırdınız ?
SimgeTopcu zelissalman merhaba benim çalıştığım şirketin anlaşması var Allianz ile doğumu da karşılıyor. Tam kapsamlı Allianz ile anlaşmasi olmayan hastanelerde veya doktorlar da %75 gene Allianz karşılıyor. Dışardan yaptırmadım ama dışarda da doğum paketleri mevcut onlarında kriterleri var araştırılması gerek hepsının farklı
dilaraoner flz8 Arkadaşım daha çok yeni esencan hastanesinde doğum yaptı esenyurtta,ordaki doktorları araştırabilirsiniz orada muayene 1500, sezaryende ortalama 26 bin civarıydı.
Yvzhll Ben Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesine gidiyorum. Doktorum Fatma tekdemir. Çok memnunum şuan 32+3’deyim. Doğum ücretleri normal 45 bin zorunlu sezeryan 52bin₺ muayene ücreti de yeni zam geldi 2450₺ normalde 2100₺‘di.
ezgii1998 aysegul_r Allah allah , İbrahim Eren Hocaya randevum vardı dün sordum hatta direk kendisi bu şekilde söyledi ama. Kendisi mi yanlış söyledi acaba.. Şüphe düştü şimdi içime
aysegul_r ezgii1998 aynı doktorda doğum yaptı o da çıkışta veznede söylenen ve ödedikleri bu şekildeydi bilemiyorum belki doktorlar fiyatı tam bilmiyorlardır
Kubraa06 duygumfoca ya gerçekten ilk defa duyuyorum inşallah sizin için iyisi olur ben doktorumdan çok memnunum ama doğum çok pahalı fiyat verdiler şuanlık devam
dilaraoner sedos2406 henüz ikinci muayenemizi gerçekleştirdik,bundan sonra onunla devam etmeyi düşünüyorum ilgisi alakası ve samimi yaklaşımı sebebiyle.
unalsimay İstanbul-halkalı residance Ali Çelik beyin muayne ücreti 2000 doğum ücretini konuşmadık🤷🏿♀️
edaaa19 Rabiul Merhaba bende goptayım dr mine hanım hangi hastane ile çalışıyor acaba 5 haftalık gebeyim doktor ve hastane araştırması yapıyorum yardımcı olur musunuz ilk bebeğim
Arsipeel Fiyatlara bakın delireceğim.. Bodrumdaki özeller doğum 80-85 bin. Doğum paketi adı altında 130 bin. Muayene 2500 🥹
iattt Ben İzmirde Tınaztepe Galen Hastanesinde Ali Ulvi Hakverdi hocaya gidiyorum çokta memnunum gerçekten, doğum paketi olarak 90 bine anlaştım
sezoays yazcoming merhaaba ben de medicana da nil bilgene gidiyorum daha dogum konusmadık 20 haftalıgım ama benim muayene ücretim sigortam yok 7 bin tl dogum fiyatı yazmışsın acaba herkese mi 98 bin yoksa senin tamamlayıcı saglık sigortan falan mı var
yazcoming sezoays tamamlayıcı sağlık sigortam var ama planlı gebelik olmadığı için doğumu dahil ettirmemiştim. Sigorta indirimli dedi bana.
Denizturann semosderler2 bağcılarda yaşayanlar için özel Erdem Hastanesi önerebilirim doğum 20 bin sezeryan 22 bin
merveturan96 kizinaasikanne tane kizinaasikanne merhaba Biruni hastanesi sezeryan kaç para dediler size
kizinaasikanne merveturan96 biruni’ye eylül ayında bi arkadalım sormuştu gürkan ağralı’ya gidiyordu o da 50.000 demişti ama arttı mı fiyatlar bilmiyorum benimde doğuma çok var daha konuşmadık