Burck Daha 9+6 haftalık hamileyim araştırıyorum Bursa’da Medikal park doğum paketi 70 , Medikana 150 dedi bakalım karar veremedim daha
mce326_ Burck Bursa da yıldırım doruk gidiyorum bende sezer gül bey e 32. Haftadayim çok memnunum 40 bin şuan sezeryan normal 35
Aloska Alparslanmomm İstanbul Pendik’te medipol hastanesinde balım sen hangi ildesin kaç haftalıksın 🩷
Merdan3321 Mersin Yenişehir Hastanesi’nde planlıyorum doğumu 23 haftaligin fiyat konusunda bilgim yok
Zelis_ozdrgn Otuzarti3 mersin silifke özel olbamed hastanesi normal(vajinal) doğum ücreti şuan 30 bin diyor 32 haftalık olcam yarın🥺🤲
Tubaaaalp Otuzarti3 Adana altın Koza’ya gidiyorum muane ücreti 1350 sezeryan olacağım bi hafta sonra 28000 bin
tugba0305 Tubaaaalp sizi olumsuz yönde etkilemek istemem ama bir arkadaşım orda enfeksiyon kaptı ve gözüm korkmuştu o hastaneden.Dikkat edin kendinize inşallah kolay bir doğumunuz olur
Btl0101 Denizli özel sağlık hastanesi yunus aydına gidiyorum muayene 2550 doğum sezeryan şuan fiyatı 65 bin ama ocağa kadar artacak kaç olur bilmiyorum 🤩
duygumfoca Kubraa06 doktora göre muayene ücreti değişiyor dediler her gittiğimizde zamlı ödüyoruz belki doğum ücretleride değişiyordur
Kubraa06 duygumfoca ben 5 aydır aynı doktora gidiyorum gebelikten öncede gitmiştim hiç zam olmadı değişmedi fiyatı ama diğer doktorları bilmiyorum
Zeynepenfal21 Otuzarti3 istanbul özel safa hastanesi haldun arpacıya gidiyorum muayene 1.500 sezaryen 30 bin çok memnunum çok ilgili
mine18 Sltn_2010 sadece doktorunuzun iyi olması yetmez doğumdan hemen sonra hastanenin çocuk doktorları çocuğunuzu kontrol edecek. Her ihtimale karşı şimdiden hastanenizde yenidoğan yoğun bakım var mı ve açık olarak işliyor mu diye sorun kayıt da yapın verdikleri cevabı. Ben muayenelere başlarken var mı diye sordum ama doğum sonrası evirdiler çevirdiler sevk ettiler Çorlu Reyap’a.
_kelebek sewin medical park büşra budak ve yüzyıl hastanesinde seher doktor öneriliyor büşra hocaya gittim çok tatlı biri ancak seher hocayla birebir daha tanışmadım ancak adından söz ediyorlar birde pendik medipolde aytekin ve sinem bostan hocalar var çok iyiler
duygumfoca Kubraa06 her gittiğimizde fiyat güncellemesi geldi diyor hasta kayıttaki bayan her doktorun ücreti farklı ddi bnde ilk defa bu hstanede gördüm bunu geçen seneden beri bnde aynı doktora gidiyorum 1350 tl ile başladık 3 e doğru gidiyoruz bakalım 🙈
aysegul_r ezgii1998 çomü de haziran ayında kardesim normal doğuma 28bin lira verdi yanlış bilgilendirilmiş olabilirsiniz..
ezgii1998 aysegul_r Allah allah , İbrahim Eren Hocaya randevum vardı dün sordum hatta direk kendisi bu şekilde söyledi ama. Kendisi mi yanlış söyledi acaba.. Şüphe düştü şimdi içime