Yldz_2025 Eliffceeeee başınız sağolsun çok üzüldüm. Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
RyaTrmn59 ilknur22 merhaba canım Esenyurt kiracta yeni hayat Hastanesi’ne gidiyorum 38.haftaya girdim Meral hanıma gidiyorum ilk zamanlardan beri normal doğum olucak benim 12,500 Muayene ücreti 1000sgk lı Nst 400
mlke2906 Ervaa2534 ikili tarama testi ve detaylı ultrasona kendisi bakıyormuş yorumlarını okuduğumda herkesin çok memnun kaldığını okudum hiç kötü yorum yoktu bence gidince sizde memnun kalırsınız çok dikkatli ayrıntılı bakıyormuş giderseniz bana da haber verir misiniz?
Ervaa2534 mlke2906 canım ben bugün gittim genel olarak memnun kaldım yani açıklama yaptı güzel bi şekilde benim zaten bütün gebelik kayıplarım birbirinden farklı olduğu için sana net bişey diyemiyorum dedi haftaya yine çağırdı kalp atışı için bakalım
mlke2906 koose var ve fiyatı farklı oluyor normal doğum , zorunlu sezeryan ve keyfi olarak yapılan sezeryan hepsinin fiyatları ayrıdır acil sezeryana alınman gerekiyorsa bu zorunlu sezeryana girer
Tugceaker Eliffceeeee evet elif bende bi şok yaşadım beklemiyordum 3 aylık olmuş haberim yok bi anda öğrendim şimdi 5 aylık oldum çık sevindim senin adına emin beyi çok iyi demiyorlar alev hocayı çok iyi diyorlar bilmiyorum normal doğum ne kadarmış peki
sdkaaa dlara22 benimde aynı yerden sigortam var Ocak ayından itibaren hamilelik için kullanmaya başlayacağım sigorta şirketiyle herhangi bir sorun yaşadınız mı testler tahliller için ücret ödüyor musunuz
nidaakboga Tekirdağ şehir hastanesinde doğum yapıp memnun olan var mı??? Ve çorludaki özeller hakkında bilgisi olan tavsiye eden fiyatlar nedir?
ilkgozagrimhavinim koose var. İsteğe bağlı ve zorunlu olarak ayrılıyor. İsteğe bağlıda fiyat daha yüksek oluyor. Ben ilk kızımı medipolde zorunlu sezaryenle doğurdum.
Weenie Eliffceeeee hiç asla böyle bişey yoktu hatta her muaynenein videosu elimde bakıyorum inceliyorum yok. Dün ne alaka öyle bişey inanmak istemiyorum inanmıcam :( yarın sabah 9 da bakalm ne olucak