busra34__ ebrukkaya Selçuk beyden memnun kaldınız mı bende Senanur oyuncakçı olmssı lazımdı geçen ona gittim iyi inceledi ama güler yüz konusunda pek bir şey diyemiycem yani bu doktorlar neden böyle anlamıyorum 😅 Normalde düzenli olarak bende medara eda Eskimeze gidiyorum Gölcük’te mi oturuyorsunuz
ebrukkaya busra34__ evet Gölcük’te oturuyorum medarda bir yakınım eda hanıma gitti fakat hiç beğenmedi.
rossalinda Otuzarti3 İstanbul’a taşınacağımız için Avrupa yakasında önerebileceğiniz doktor hastane var mı acaba?
busra34__ nisas bende özel medara gidiyorum 2150 ama ilk muayenede sanırım 2500 vermiştikkonak hastanedinden memnun musunuz doktorlar nasıl
busra34__ tugba0305 doğumu mu kendi şehirlerinde istiyorlar bence bu konu bile başlı başına onlar tarafından açılması aşırı saçma siz nerde ve bebeğinizle nasıl rahat edicekseniz eşinizle o şekilde yapın derim sonuçta doğum yapıcak olan sizsiniz 🥰
canselguler Otuzarti3 Benim kuzenim bağcılar eğitim araştırma hastanesinde doktor doğumu da ona yaptıracağım ☺️ onun dışında medical park gop a gidiyorum ara sıra 3300₺ muayene ücreti var
ensarenesannesi canselguler Merhaba hangi doktor acaba bende oraya gitmeyi düşünüyorum randevu bulursam tabi🤭🤭
mine18 Superisibeyza ben Kırklarelide yaşıyorum. Lüleburgaz’da Bir Nefes Hastanesi’nde doğum yaptım. Ordan da bebeğimi Çorlu Reyap hastanesine sevk ettiler.
aysegul_r ezgii1998 aynı doktorda doğum yaptı o da çıkışta veznede söylenen ve ödedikleri bu şekildeydi bilemiyorum belki doktorlar fiyatı tam bilmiyorlardır
Mrsz yazcoming başka hangi anestezi var ki spinal yapmazsa anestezisiz kesmez herhalde epidural vs mi acaba kasttettiğiniz?
yazcoming sezoays tamamlayıcı sağlık sigortam var ama planlı gebelik olmadığı için doğumu dahil ettirmemiştim. Sigorta indirimli dedi bana.
yazcoming Benim ücret ile ilgili yaptığım yorumlar siliniyor neden olabilir, daha önce post açmıştım o da silindi.
mlke2906 esenler medipol hastanesine gidiyorum burcu gülşah hocayla devam edicem muayene ücreti 2250 yeni yıldan sonra doğum fiyatını öğrenicem. aranızdan gidenler var mı ?
Ervaa2534 mlke2906 merhabalar bende ordan perinatoloji Erol arslana randevu aldım riskli gebeliğim var duydunuzmu hiç iyimi
aysegul_r ezgii1998 genel olarak memnun kaldı şansına o gün doğum yapacak iki kişilermiş zaten ebeler birebir ilgilenmişler dikişi de vardı ama sıkıntılı atlatmadı süreci. eşini doğumhanedeyken kısa süreli yanına almışlardı içeride tekti genel olarak
katlav Weenie ben normalde İstanbulda yaşıyorum ama ailem Bursada, geldikçe Oktay beye gitmeyi düşünüyorum. Gerçekten ilgili ve dikkatle dinleyip cevap vermişti. İlki hamileliğimin heyecanını da anlamıştı sağ olsun 🙏🏻
Weenie katlav uzakmış sizin sağlıkla kucaklarımıza gelmeleri nasip olsun inşallah 🥲❤🤲 bugün çok üzücü haberler aldım detaylı ultrason yaptırdık şehir hastanesinde bugün ama çok yıkıldım umarım yanlıştır 😢 cumartesi sabah özele gıtcem Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize 🤲❤