giizooss sennur28 sennur28 merhaba. Ben Manisa merkezde Grand Medical hastanesine gidiyorum. Henüz 12 haftalığız, muayene 1000 tl. Bi tanıdığımız doğum yaptı dün 75.000 tl imiş indirimli. Paket mi sadece doğum mu bilgim yok. Biz de kararsızız.
deepsilence Ervaa2534 merhaba duygu hocayi doktor kuzenim onerdigi icin denemek istedim ve gercekten cok memnun kaldim oncelikle cok ilgili bebekle ilgili bilgi vermesi ayrica hamile beslenmesi ile ilgili yonlendirmesi gercekten benim beklentimi karsiladi ben ve esim cok memnun kaldik ( daha onceden ayni hastanede baska doktora gitmistik asla yorum yapmiyor konusmuyor ilgilenmiyordu) duygu hoca ama gayet uzun muayene etti her seyi inceledi. Online randevu alabilirsiniz orada istediginiz gun ve saati seciyorsunuz. Riskli gebelikle ilgili Acibadem Maslakta Ibrahim hocayi duydum ama ona da randevu bulmak cok zormus.
sdkaaa Seymaaaaaaaaaaaaa sizin hangi sigortaydı benim de Anadolu sigortada tamamlayıcı sağlık sigortam var ama daha kullanmaya başlamadım
ebrukkaya Kocaeli Necati Çelik devlet hastanesinde Selçuk Topçu doktoruma gidiyorum arada Medar Gölcük özel hastane olan İzzet beye gidiyorum fiyatı 2800 TL.
busra34__ ebrukkaya Selçuk beyden memnun kaldınız mı bende Senanur oyuncakçı olmssı lazımdı geçen ona gittim iyi inceledi ama güler yüz konusunda pek bir şey diyemiycem yani bu doktorlar neden böyle anlamıyorum 😅 Normalde düzenli olarak bende medara eda Eskimeze gidiyorum Gölcük’te mi oturuyorsunuz
koose Ben İstanbul Lokman hekim özel e gidiyorum ünal isaoğlu doktorum. Normal yada sezeryan farketmeksizin 78 bin lira
duygumfoca beyza3493 bizde 13 ekimde gitmiştik en son 🙈 20 kasımda detaylıya gidicez çıkınca Cem hocaya gtcez giriş yapmadan direkt gelin ddi 😅 Allahtan tekrar giriş yapmıycaz
nisas seymaiskender bende Kocaeli konak 2200 civarı muayene.. akademi baya farklıymış fazlaymış fiyatı
busra34__ nisas bende özel medara gidiyorum 2150 ama ilk muayenede sanırım 2500 vermiştikkonak hastanedinden memnun musunuz doktorlar nasıl
seymaiskender nisas bende ilk ayda düşük bi fiyst vermiştim sonraki ayda bi arttı fiyatı anlamadım gitti muayne buysa doğum ücretinide çok merak ediyorum aöa daha erken olsuğu için soramıyorum
senaza nisas akademide bir arkadaşımı 34. Haftasında erkenden doğuma almak istediler ve erken olduğunu söylediğinde doktoru karşı çıkmış asla önermem o hastaneyi
yigitinannesi34 Bende İstanbul Kolan Şişli den fiyat almıştım, muayene ücreti SGK hastalar için 2700 dendi, Normal doğum 33.000 sezaryan 44.000 dendi şuan, yılbaşında değişebilirmiş, 2,5 sene önce oğlumu orda doğurup memnun kalmıştım
atakisi Kartal Acıbademden doğum paketi satın aldık 165k herşeyi kapsıyor + doğum yılbaşından sonra olacağı için doğum ücretleri kesin zamlanır diye yeni açılan acıbadem şubesi olduğu için diğer şubelere göre uygun olduğu iddaa ediliyor