Otuzarti3 Kızlar selam 🌸 Kim hangi şehirde, hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyor yazabilir mi? Doğum ne zaman olacak, sezaryen mi, normal (vajinal) doğum mu ücretleri ne kadar? Hepimize bilgi olsun bekliyorum ☺️💝
ilkgozagrimhavinim Otuzarti3 istanbul pendik medipol canan acar demir e gidiyorum. Muayene ücreti 2700 tl. Ocakta ne olur bilemem. Doğum ücretlerini de ocakta konuşacağım. Zorunlu sezaryen olacağım.
Yazmelegi_ Otuzarti3 Kayseri Medical Palace Birgül Ülger Taşcı 1850 muayene, 40.000 dogum ücreti ama benimki şubat sonu gözüküyor zam gelir muhtmelen
Sltn_2010 Otuzarti3 Kırklareli Özel Bir Nefes Hastanesi muane ücreti 1500tl doğum ücreti ocakta zamlanacağı için bilmiyorum doğumum mart ayında
SimgeTopcu Otuzarti3 merhaba özel muaynane 3.000₺ özel sağlık sigortam oldugundan dolayı sadece %25 ben ödüyorum . Oda sigortam gittiğim muaynane de geçmediğinden dolayıdır. Doğum yapacağım hastanede sigortam geçiyor ücret ödemicem ama yanlış hatırlamıyorsam 50.000₺ normalde doktorumun özel muaynanesi olduğundan dolayı doktora para verıcem sadece oda 50.000₺ normalde doğumu ben %25 ‘ni odüceğim sadece İzmir can hastanesi
Eliffceeeee Zonguldak Ereğli özel hastaneye gidiyorum muayane ücreti 950₺ Sezeryan doğumsa 23.000₺ imiş
Aloska ilkgozagrimhavinim kaçıncı haftadasın balım zorunlu sezaryen dediler birde sgk indirimi ile mi 2700 neden o kadar pahalı ben Aytekin hocaya gidiyorum 1800 ödüyorum muayene ücretine
eylulbarkn ilkgozagrimhavinim hayırlı doğumlar bende yarın gidip konusacagım hatıce hoca sezeryan olacak 1 haftam kaldı 🫠
Eliffceeeee Tugceaker kız Tuğçeeee elif ben yine mi hamilesin ☺️☺️ maşAllah Allah bağışlasın, ben ilk bebeğimi kaybettim erken doğumdan. Şimdi tekrar hamileyim bende emin damgacıya gidiyorum
dlara22 İzmir madikalpoint sağlık sigortam olduğu için ücret ödemiyorum dogumuda orada yapacağım ücretisiz bi şekilde doğum teminatlı sigortam hastane karşılıyor ama tabi sigorta şirketi son dk süpriz cıkarmazsa muayenelerim şuan ücretsiz
Seymaaaaaaaaaaaaa dlara22 hangi sigorta benim sigorta gebelik ve gebelikle ilgili sıkıntıları çıkartmış
mine18 Sltn_2010 2 sene önce bir nefeste doğum yaptım. çocuğumun yoğun bakım ihtiyacı olduğunu söyleyip başta yoğun bakım üniteniz var mı sorusuna evet demelerine rağmen var ama doktor yok işlemiyor diyerek çorlu reyap hastanesine anlaşmalı hastane diyerek sevk ettiler ordan da yenidoğan çetesinin eline düştük. Lütfen vaktiniz varsa iyi araştırın biz çok çektik bu süreçte siz dikkatli olun ikinci bi planınız hep olsun
Ecekahramman Sltn_2010 Hangi doktora gidiyorsun bende Kırklareli ndeyim bir nefese gidiyorum doğumum mayıs ayında
aylin_a Antalya, özel muayene gidiyorum Figen Demir e 4500 . Doğum memorialda olacak şubatın başında yaklaşık 75-80 bin arası
Otuzarti3 aylin_a Bende Antalya’dayım yalnız bu fiyat beni çok aşar gerçi Memorial da olacak birde yıl atlamış oluyor. Şuan ki doğum ucretide aynı mi? Bu yıl için
zelissalman Merhab SimgeTopcu merhaba özel sağlık sigortası dediğiniz şey nedir tam olarak bende yaptırmak istiyorum.Ve ne kadara yaptırdınız ?
Rabiul Otuzarti3 gop mine gül Hatipoğlu kendi kliniği nakit 2.500 tl geçen sene anlaşmalı olduğu hastaneye 33 bin verdik bu sene ne kadar bilemiyorum
edaaa19 Rabiul Merhaba bende goptayım dr mine hanım hangi hastane ile çalışıyor acaba 5 haftalık gebeyim doktor ve hastane araştırması yapıyorum yardımcı olur musunuz ilk bebeğim
ongen Otuzarti3 Selam, 18+4 haftalığız, İzmir’de Medical Park Hastanesi Feyza Arman’a takipliyim. Hastanenin doğum paketini 81 bine satın aldım. Doğumun nasıl olacağı henüz belli değil ama Mart sonu Nisan başı doğum zamanı olarak hesaplanıyor🌸
birerkekannesi__ Otuzarti3 merhaba Van da özel kliniğe gidiyorum. Tuğba Atasaral ☺️ muayene ücreti 3000 🫠 doğum mart ortası gibi yılbaşından sonra fiyatlarda artış olacağı için şu an 30.000 o zaman 40.000 civarı olur bence 😍
aylin_a Otuzarti3 doktorumun özel muayenesi olduğu için böyle bi fiyat olacak. Sanırım memorialdeki doktor olursa daha uygun olacak ama yine de 40-45 tutar
Kubraa06 İzmir egepol hastanesi Ümit Naykı ya gidiyorum muayene 2300 doğum paketi normal de sezeryande aynı 120 bin
duygumfoca Kubraa06 bende şuan egepole gidiyorum Cem büyüktosuna 2700 muayene ücreti doktora göre fiyat değişiyor doğum paketi 95 bin tl di doğum 64 bin di doktora göre doğum paketide mi değişiyor acaba