busrax_ 2,5-5 ya da 7,5 mg olarak alınıyormuş. doktorum bana 7,5 mg önerdi yani günde 3 kere içeceğim. yabancı forumlarda kadınların konuşmalarında 7,5 mg alanlarda daha etkili olduğunu okudum. Kullananlar bizi bilgilendirebilir mi?
orkidemm_ busrax_ günde 3 keze gerek var mı bilmiyorum sabah akşam almak yeterli gibi şayet yumurtanız büyümüyorsa yüksek doz vermiştir ayrıyeten ovu testi de kullan beraberin de
Kelebekkkk34 busrax_ kendiliğinden yumurtlayabiliyosan 3 kez çok geldi bana tabi doktorun daha iyi bilir ama arkadaşım yumurta tembelliği olmasına rağmen günde 1 kez kullanarak gebe kaldı
gebeyimgebesin busrax_ canım ben geçen ay kimyasal geçirdim 2 kasım pazar günü kanamam başladı bugün doktora gittim beta hcg ver 50nin altında çıkarsa 5.gün 6 kasım da letuya başla günde üç tane 5gün boyunca kullan 13 kasımda kontrole gel dedi. Bende amh düşüklüğü var oyüzden vakit kaybetmeden ilaçla yumurta büyütmeye başlayalım dedi. Enaz 2-3 tane folikül büyümüş olmasını isteriz dedi en azından birinden biri sağlıklı olur dedi. Daha önceden femara varmış aynı etken maddeli şimdi o piyasada yokmuş onun yerine letu varmış. Doktorum dediki 2 tablet femaranın yaptığını 3 tane letu yapıyor dedi aynı etken madde olmasına rağmen etkisi daha azmış. Oyüzden bana üç tane kullan dedi ama ben sormayı unuttum üç tanesini aynı anda mı alıcam yoksa 8saatte bir mi alacam. Chatgbt ye sordum doğrusunun üçünü aynı anda hergün aynı saatte içmek olduğunu söyledi. Size doktorunuz bu konuda bişe dedi mi?
busrax_ orkidemm_ kendiliğimden yumurtluyorum her ay doktorum da biliyor bunu neden böyle yüksekten başlattı acaba 🤔
orkidemm_ busrax_ şimdi o ilaçlar daha kaliteli olgun yumurta yapıyor bir nevi yumurtayı olumlu yönde uyarıyor diyelim belki daha olgun yumurta mmsi istemiş olabilir
busrax_ Kelebekkkk34 her ay lh testlerinde pik görüyorum hatta doğrulamak için 7 gün sonra progestoron testi verdim 18 çıkmıştı. Bu da yumurtladığımı doğruladı. Doktorumun bir bildiği vardır inşallah 🥸🥸
busrax_ orkidemm_ bir takviye verdi onda q10 var. Ben daha önceden 200mg q10 kullandım ama bir etkisi olmadı 😟
busrax_ gebeyimgebesin bana sabah öğle akşam dedi eczacı da o şekilde söyledi. İnşallah güzel haberler alırız