happyjelibon06 Kızlar selam 36. Haftadayım tansiyon yüksekliğinden yatış verildi izleyelim yükselirse alırız dedi doktorum arada 14-9 olıyor başına gelen var mı
myangelson happyjelibon06 İnşallah düzene girer tansiyonlariniz ama girmezse de korkmayın haftaniz güzel 🌸 ben 37+0 da 15.5-9.5 tansiyon ile acil doğuma alındım idrarda da protein kaçağı görüldü gebelik zehirlenmesi riski ile doktor haftam da iyi olunca direk ameliyat kararı vermişti
1oglanannesi happyjelibon06 Allah yardimciniz olsun bende 10 haftalarda oldu tabsiyon cok erken 160 90 oluyodu ellerim ayaklarim buz keserdi disim disime degerdi stresdenmis stresden uzaklasinca artik olmuyo
gkc990_ @happyjelibon06 Öncelikle cok geçmiş olsun benimde tansiyonum hep düşüyor 2 gun once 9 6 olmuştu deli gibi bas agrim vardi ve uyuyunca da geçmedi uyandığımda gene ağrıyordu cok düşük tansiyon da iyi değil diyolar bilmiyorum 🥺
myangelson gkc990_ düşük tansiyon riskli değil yüksek tansiyon risklidir. Ama sizi yoran şiddetli baş ağrısı olur. Bir doktora görünün en azından parol serum falan takılabilir
happyjelibon06 myangelson myangelson şimdi tansiyonum düştü ama sancım çıkıyor ben de doğuma doğru gideceğim herhalde teşekkür ederim