melisaemirhan Deletedmom_297 Hazırlıklara başladık.20+5 im detaylı ultrasona dün girdim herşey gayet güzel ilerliyor bebiş arkasını dönmediği için omurgasını inceleyemedi doktor başka tarihte tekrar gideceğim doğum tarihim 24 marttı ama doktor önde gidiyor o yüzden değişme yaşanabilir dedi.Benimde bir oğluşum olucak heyecanla bekliyoruz🥹Sağlıkla bebişlerimize kavuşmak dileğiyle 😊
Deletedmom_297 melisaemirhan benim başka şehirde ha inşallah öyle birşeyle karşılaşmam git gel sorun olacak sizede hayırlı olsun sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza çikolata falan yediniz mi
melisaemirhan Deletedmom_297 Kahvaltı yaptıktan sonra çikolata yiyip girmiştim muayeneye biraz hareketliydi.Amin inşallah😊 sizde güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Artemiss_ Deletedmom_297 detaylı için doktor girmeye yakın çikolata yiyin dedi. Bende öyle yaptım. Etkisi Dr dan çıkıp eve geldikten sonra tüm gün sürdü. Dr da hareket sıfırdı. Bence son ana bırakmayın ben gibi, yoksa keyifleri gelmiyor yatıyorlar ya 🥹
Deletedmom_297 Artemiss_ atlas baby tercih ettim ben sertifikasıda var yada mamma bakın en iyileri bu lar babybjörnden sonra açıkcası çocuk sevecek mi sevmeyecekmi o kadar fahiş fiyat veremedim .
Artemiss_ Deletedmom_297 Mamma bi de merf sanırım onlara bakmıştım bende 🥹Bana kalırsa arkadaşımın kullanmadığı var onu vereyim dedi de birileri yok dediii (sanırım eşim arada pimpirikli oluyor saçma sapan.. 😁 )
duygumfoca Deletedmom_297 şuan 20+2 yiz oğlum olucak İsmi Kartal Manas olucak nasipse 🤲🏻 20 kasımda detaylıya gidicez 22+3 oluyoruz hiç bir hazırlık yapmadım bebek arabaları inanılmaz iyi düştü ama almak istemiyoruz sağ Salim sağlıkla kucağımıza alalım doğduğu gün eşim gidip herşeyi alıcak
Havin49_ Deletedmom_297 benim bilmiyorum şubat sonu mart başı olur hehrlade cinsiyet iki erkek 21 haftalık detaylı ya 22 haftalık giricem inşallah
Artemiss_ biryazgecesiii Aynen öyle fiyat farkından dolayıydı benimki 😕 eşim illa babyBjörn dedi böyle olduğunu duyunca, bi de sizin hesap bizim de ilk, diğerleri de kullanır dedi. Olmayan diğer çocukları hesaba kattı sağ olsun 😄😄😄
zeh6363 _prenses_annesi inşallah canım ya rahatlattın biraz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Huzurunsesi3 zeyka kocan benim hakkım isim koymak demedimi benimki öyle diyor haklı adam oğluma ben isim koydum ilk kizime kız kardeşim eşim bu sefer bende diyor
Huzurunsesi3 Deletedmom_297 doğumu bekliyoruz yani son dönemler çok zor oluyor mide yanmaları kusmalar ve sezeryan olacağı için tabii panik var korku var