Azemmoms Kızlar yarın sabah genel anestezi ile ikinci sezeryanımı olacağım, herkesten dua bekliyorum. Oğluşumu da evde bıraktım çok hüzünlüyüm😒 Burda (Avrupa) bir gece önceden hastaneye yatış yapılıyor ve 4-5 günde hastaneden çıkılıyor😒
ikiprensannesii_ Azemmoms sağlıcakla alın inşallah neden genel yapiyosunuz sizmi genel istediniz acaba bende genel olmak istiyorum ama yaparlarmi bilmiyorum
mucizem2geliyor @Azemmoms Allah’ım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin orası neresi acaba öyle uzun kalınıyor
Azemmoms ikiprensannesii_ ben ilkinde de genel olmuştum memnun kalmıştım spinalden korkuyorum o yüzden yine genel istedim, doktor sordu bende panik atağım var dedim oda genel yapalım tamam dedi
ikiprensannesii_ Azemmoms ozman sizinki özel hastane olemi acaba bende ilkinde çok heyecan yapmıştım korkmustum ameliyat sırasında bu sefer konusacam eğer genel yaparsa bende genel olmak istiyorum inşallah yapar ben devlet takipliyim
Azemmoms ikiprensannesii_ Burada özel hastane diye birşey yok canım heryer devletin hastanesi ve burada isteğe bağlı sezeryan asla yapmıyorlar ben tr de ilk sezeryan doğurduğun için burada sezeryan oluyorum
ikiprensannesii_ Azemmoms yok benim zaten ilk çocuğumda sezeryan olmuştum büyük ihtimalle buda öle olucak ama ben bu sefer doktorla konuşayım genel yapsin isterim