saricivciv_ Yani ben anlamadım 2 li de rısk yoksa 4 lü de rısk nasıl cıktı yaptırmak istemiyorum fetal dna ama doktor zorunlu tutuyor yoksa dogumumu gerceklestıremeyecegını sevk etmesi gerektıgını söylüyor
nilinannesiii saricivciv_ başka doktora git canım kaç haftalıksın . şu fetal dna yı evet zorunlu kılmaya başladı çoğu doktor para tuzağı
Muallim3 saricivciv_ Bu doktor sana tüm gebeliğini zehir eder zaten. Değiştir. Eğer sonuçta bir şey değişmeyecekse, her halukarda kabulünse teste de gerek yok. Benim doktorum bana tüm gebeliğimi zehir etti. Çok afedersiniz psikolojimin içine etti.
saricivciv_ nilinannesiii 17 haftalık hamileyim istanbulda bir doktora baktırdım oda perinatolajıden randevu al dedi ben burun kemiğini görüyorum vs dedi tekrar kendi doktoruma gelıp baktırdım oda bu şekil konusuyor oldugum şehirde en iyi doktor o oldugu için onu tercih etmiştik istemsiz stres yaratıyor bende
saricivciv_ narelina1 çünkğ çoğu doktor 2 li de rısk yoksa 4 lü ye gerek yok diye düşünüyor Allah göstermesin rısk cıksa bıle bir müdehale yaptırmayacagım ondan yaptırmak istemiyorum
narelina1 saricivciv_ ama bazı hastalıklara anne karninda müdahale ediliyor fetal de bu gibi hastaliklari gösteriyor
selcanikizler 2 li tarama testi temizse 4 lüye gerek yokken 4 lu tarama testinde sorun nasıl oluyor? Fetal DNA testi 2 li tarama testi sorunlu ise öneriliyor başka bir doktora özellikle perinatolojiye gitmelisin.
eni67 Bende ikili test yaptım sınır risk çıktı doktorum sürekli fetal DNA yaptırmamı diretti bende sordum bir sorun çıkarsa bir müdahale oluyor mu die yok dedi bana yaptırmadım pazartesi günü detaylı ultrason yaptırdık yaptıdığım doktor profösör yüksek riskli gebelik de ünlü bir peritanoloji doktoru hiç bir sorun her hangi bir bulgu ya rastlamadık hamdolsun fetal DNA yı neden bu kadar ısrarla istiyolar vallahi bilmiyorum genelde özel hastane doktorları ısrar ediyor bu konuda
balbebek2226 eni67 bazı doktorların anlaşmalı oldugu sirketler var kuzu kar alıyorlar kadın dogum hemsiresiyim polk ordan biliyorum o yüzden diretiyor. Benim ilk gebelikte gittiğim doktor fetal yaptırmayan hastaya bakmıyordu direkt öyle söyliyim
eni67 Aaaa canım demek ki öyle bak valla bu kadar ısrarı anlamamıştım demek bu sebeple ben tüp bebek ile hamileyim kendi doktorum özel klinik her kontrol için gittiğim de bana söyleniyor du