sseymamoms Kızlar uygulamaya göre 3 gün geciktim. Ama kendi hesabıma göre bugün regli olmam gerekti olmadım hala. 2-3 kez geçen günler test yaptım negatifti. Regli olmassam sabah gidip kan veriyimmi sizce ?
samaa_ sseymamoms seni hic kirmak istemem ama yanlis anlama🥺bat yarinsa eger cikardi testlerde bence ama yine de adet olana kadar umut var. Ben de gecen ay hep negatif gordum o yuzden insan uzuluyor. Kafani dagitmak icin bir seyler yap evde ne bileyim temizlik yap kitap oku film dizi ac izle cik disariya gez biraz
sseymamoms samaa_ bende öyle düşünüyorum yaa kan falan vermicem zaten belliki hamile değilim 😭 şimdiden o kadar yoruldum ki amann yaaa
samaa_ sseymamoms neden yoruluyorsun kizz cok sukur 1 tane guzel evladin var. Daha 2 aydir deniyorsun. Biraz sal stres yapma olacagina varir her sey 🤣kiz benim cocugum yok hic dert etmiyorum bu kadar boyle stres yapip kocani da strese sokma evladina guzel vakit ayir unut gitsin bir bakmissin hamilesin🤭
orkde sseymamoms kız aynııı ben benım de bat 2 geciktim halen olmadım kan verdım dün çıkmadı idrar yaptım çıkmadı ama hep aynı döngüde oluyordum gecikmiyorduuu
sseymamoms samaa_ yaa evet aslında bu ay cok rahat geçti ama şu son 4-5 gün geçmedi bana.pskolojim bozuldu heralde ahhshsjsj
sseymamoms orkde valla saldım şu saatten sonra test mest yok😁 cok gecikirse anca ozaman vercem kanıda