Glsmoztrk Arkadaşlar merhaba. 15 haftalık hamileyim 14. Haftada kıza benziyo dedi dr. Bugün gittim erkek bu bak çıkıntı var dedi sonra biraz daha baktı ben daha çok kıza benzettim dedi. Aranızda böyle bi durum yaşayan varmı?
Eda0509 Glsmoztrk 😂😂 ne diceni şaşırmış doktor kuzum biraz daha bekle bakalım net bisey söyler inşallah canım
Zeytinusss Glsmoztrk canım benim de ikidir net görmemesine rağmen kiz diyor 😂 haftaya bugüne randevu verdi detaylı ya giricem orda netlesecek artik😯 Istersen sen farklı bir doktora daha görün 😘
Kubraminnak Glsmoztrk dün banada kız dedi doktor bi ara bi çıkıntı gördü bebek döndü kız ya falan yaptı ama eşimde vardı eşim dedi kız dedi ama çıkıntı vardı başka doktora gidelim dedi haftaya Perşembe tekrar başka hastaneye randevu aldım İnşAllah orda söylerler
Glsmoztrk Eda0509 şaşırdım baya bak çıkıntı var dedi sonra ama kız gibide duruyo dedi ben daha çok kıza benzettim dedi net erkek diyip jet hızıyla kıza döndü şaştm kaldm😂
Glsmoztrk Zeytinusss muhtemelen bu dr.a daha gitmicem önce net bi şekilde erkek diyip jet hızıyla kıza benziyo demesine anlam veremedim
Glsmoztrk Kubraminnak ben 2kere baska dr.a gittim kız dediler bu dr. Erkek bu dedi bak çıkıntı görüyomusun dedi sonra durdu kıza daha çok benziyor dedi napcagmı şaşrdm anlamadm yani
Eda0509 Glsmoztrk bende şaşırdım. Ben doktor olup böyle bişey desem kendime gülerim valla 😂😂 biraz daha zaman geçsin yine git bakalım ne dicek. Net bisey der belki
Yasemincifci Glsmoztrk ahh bu doktorlar kız derler erkek çıkar erkek derler kız cıkar bekle canım daha erken