kizmizimavi ruzgar21 evet 10 erken ama 2 haftaya belli eder kendini artık 12. Haftadan itibaren ogrenen cok oluyor 😊
Ayca517 kizmizimavi aslinda buyuk koca kadinlar der ki erkek daha cabuk olusur kiza gore yani bencw deger yuksekse erkektir kese bebek flan erkek olunca daha cabuk belli oluyormus 😂😂
kizmizimavi Ayca517 benim arkadaşım da oğlan doğurdu, 24 ile öğrenmişti ama keseyi ne zaman gördüler hiç bilmiyorum 🙊
myangelson kizmizimavi ilk hamileliğimde 4+0 da 115 2 gün sonra 422 erkek, ikincide 4+0 falan 4000 erkek artış bakmaya zaten gerek yoktu 🤷🏻♀️😄 yani bu da elendi 😂😂
irmairma kizmizimavi benim ilk beta 100 dü üç haftalık gösteriyordu iki gün sonra 271 çıktı 14 gün sonra 34976 çıktı, doktor ikiz olabilir demişti 😅 ama bir oğlum olacak💙
kizmizimavi irmairma çok güzel yükselmiş 😊 gerçekten herkesin sonucu birbirinden çok farklı, bu teori bu gonderide çürüdü belli ki 😂
senos15 kizmizimavi olabilir çünkü oğlumda regle 2 gün kala 34 ile öğrendim şimdi hamileyim regli günü 897 ile öğredim inşallah kızdır 🥰😂