mlkunal Nihan94 ay inşallah bi oğlum var bide kız isterim😊 bide erkek bebek bence çok zor ben aşırı zorlandım bilmiyorum yanı😀
ayseveysel Aşermem olmadı henüz hiç 15+2 yim ama sadece hamsiye taktım kafayı😂 haftada üç dört kere bile yiyebilirim . Bi ara erik gördüm o an canım istedi ama öyle illaki olsun yiyeym gibisinden olmadı😂
muzicem583_ mlkunal cilek kivi tursu limon ananas ve cennet hurmasi suana kadar canimin cektigi seyler 🍓🥝🍍🍅🍋🥒
bahar1320 Gizem-2024 Amin inşallah sağlıklı olsun da zaten bizim ilk bebeğimiz kız erkek inanın hiç farketmiyor 🙏❤️ inşallah sizde sağlıcakla cinsiyetini öğrenir bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🙏
Senasome mlkunal canım hep tost istiyor yanına salata ve patates kızartması… 🙈 Bi ara da soya soslu noodle çok canim çekiyordu sanırım vücudumun tuz ihtiyacı çok arttı o sırada
kubratercan Senasome ahaha benim de canım deli gibi noodle istiyor böyle acılı baharatlı, bir de çiğköfte 😭😭
Senasome kubratercan hafta ilerledikçe acılar baharatlar hiç iyi gelmiyor insanı yediğine yiyecegine pişman ediyor aman dikkat :)
kubratercan Senasome normalde hiç kusmadım hamileliğim boyunca sadece onları yiyince kustum, çok rahatsız ediyor gerçekten midemi 🥹
minnos1b Çiğ köfte lahmacun filan hem mide bulantımı hem de mide yanmamı arttırıyor o yüzden uzak duruyorum. Ama şuan en çok balık çekti canım. Bir de muz iyi geliyor
dedimolabilirrr mlkunal bulaşık deterjanı ama şöyle bol köpüreninden 🤤 ve sakız bunlar resmen bu hamileliğimde ağzımın suyunu aktırıyor 😁
28nisan mlkunal sürekli mandalina istiyor canım kokusu geliyor sanki burnuma hamileligimin başından beri böyle 🥰