yinemihilal Kızlar ben 7 haftalık hamileyim. İlk öğrendiğimden bu yana erkek bebeğim olacakmış gibi hissediyorum. Siz de durumlar nasıl oldu? Baştan itibaren hissettiniz mi cinsiyetini
mlkunal yinemihilal bende oğlumda erkek hissediyordum gerçekten 🥰 şimdi tekrar hamileyim kız diyorum bakalım😄😄
Rose_07 yinemihilal ilk gebeligimde testte pozitif görür görmez kızım olacak kızım olsun dedim Allah nasip etti. İkinci de oğlum olacak hissediyorum dedim ve oldu. Anneler hisseder :)
ilkgozagrimhavinim yinemihilal işk gebeliğimde herkes bana erkek dese bilw hep kız hissettim ve kızım oldu. Bukezde kız diyorlar ama erkek hissediyorum. Sanki annelee hisseder😊
ongen yinemihilal ilk andan beri erkek hissediyorum üstelik kızı cok istememe rağmen erkek oldugunu hissediyordum :) ve erkek cinsiyetimizz 🥰
Deletedmom_297 yinemihilal evet hamile kalmadan öncede sonrada hep erkek hissettim cinsiyetimiz erkek
katlav yinemihilal 22.haftadayım başlarda erkek hissediyordum. Kız dedi doktor. Eşimin de benim de gönlümüzden geçen kızdı aslına 🥹💕🌸 Ama hala erkek diye rüyamda götürüyorum. 😂😂
beyzzsenturkkk yinemihilal kızımda kız hissetmiştim kızım oldu su an yine kız hissediyorum ama cevre baskısı yüzünden %45 erkek de hissediyorum
deletedmom43191 yinemihilal 1 ve 3 hissetmedim ama ikinciye gebe kaldigimda elimi karnıma attim hosgeldin oglum dedim ve gercekten oglum oldu 😇😇😇
mimaa yinemihilal evet hissettim en baştan beri kız diyordum. Fetal dna testinden önce doktor %90 erkek dedi hatta ama değişecek o dedim. Öylede oldu🌸
[silindi] yinemihilal ay ben ilk öğrendim kız hissettim sonra erkek gibi hissetmeye başladım. Hala net bir hissiyatım yok benim🥹 bu hafta fetal sonucumuz çıkacak öğreneceğiz inşallah sağlıkla gelsin miniğim❤️