Cotanakk Merhaba hanımlar kurutma makinesi almayı düşünüyorum ama çamaşır makinem 9 kg aynı kilo olması gerekiyormuş sanırım. 9 kg kurutma makinesi için yeterli oluyor mu? Küçük müdür ideal midir?
Baklavaseverim Cotanakk Benim 9 kg yeterli oluyor 2 posta çamaşır sığıyor güzel de kurutuyor ama ağır şeyler atacaksan orasını bilemem
deletedmom43191 Cotanakk benim çamaşır makinem 8 kg kurutma makinesi 10 kiloluk aldım gayet güzel yetiyor bana
flz3576 Cotanakk zaten genelikle 9 kg kullanılıyor benim çamaşır 11 kg kurutma 9 kg hepsini de gayet alıyor iyi kurutuyor maşallah memnunum
Merve_3300 Cotanakk çamaşır makinam 9 kilo ya bazen fazla yıkanıyor kurutma makinesini 10 dan fazla alicam artık kaç varsa cok sıkışmamalari için ki kolay kurusun
bireylul_meselesi Benim çamaşır makinesi 9 kg kurutmada 9 kg alırken 10 almayı düşünüyordum satıcı gerek olmadığını çamaşır makinesi gibi olmadığını içinin daha geniş olduğunu söylemişti . Herşey atıyorum yine dolmuyor 😅
Cotanakk Deletedmom_297 Baklavaseverim İnce silikon çift kişilik yorgan kurutur mu mesela en fazla onu atarım ya da battaniye
Deletedmom_297 Cotanakk yok KMzaten içi çok geniş oluyor ÇM gibi küçük değil aynı kilo bile olsa KM çok büyük kalıyor
meliiissss Cotanakk benim ikiside 9 kg gayet kullanışlı hiçbir sorun yaşamadım hatta bence kurutmanın içi daha geniş
Ftm_75 Cotanakk almışken 10 yada 11 al benimde çamaşır 9 kg ama inan kurutma büyük olması avantaj çamaşırlar kokusuz ve kırışık olmadan kurutuyor bir diğeri büyük her xaman avantaj çünkü enerji kullanımı zaten aynı tek tavsiyem a++ al enerji kullanilimi çok düşük
Gizemt5 Cotanakk çamaşır makinem 9 kilo kurutma ise 10 kilo ikisi farklı olupta üst üste duruyor bir sorun çıkmadı içinde rahatça yorgan çarşaf kurusun birbirine dolanmasın diye 10 kilo tercih ettim
Havin49_ Cotanakk 9 kilo annemin bi dünya eşya giriyor içine bence aynı çamaşır neyse kurutma da o olmalı kurıtmanın içi daha geniş