ilkgozagrimhavinim edaabykl bende post açtımda burada pek tahminde bulunan olmuyor yaaa🙄 bana kız gibi geldi, anlamam ama tamamen his🍀
deletedmom43191 edaabykl trabzonnn selam olsun Karadeniz’e rizeli olarak 😍😍 cinsiyete sıra gelirse de hiç belli olmuyor ya bebek pek belli degil saglikli ultrason görüntüsü degil
edaabykl ilkgozagrimhavinim evet yaaa yorum pek gelmiyor inşallah gönlümüzden gecen nasip olsun diyelim🤲🏼🌸
cennetmelegininannesi edaabykl ya bu yapay zeka bir benimkini tahmin etmiyor anlamadım her sorduğumda yanıtsız bırakıyor böyle birşeyi ben söyleyemem diyor
zeynep1z cennetmelegininannesi ilk sorduğumda banada tahminde bulunmam doğru olmaz diyordu ama nub teorisine göre bu beneğin cinsiyeti nedir sadece tahminde bulun derseniz ve ultrasondaki haftasını söylerseniz tahmin ediyor
zeynep1z cennetmelegininannesi ama aynı görseli ilk sorduğumda erkek dedi sonra kız dedi eşim sordu o da erkek dedi biraz sallıyor bence chatgbt
edaabykl cennetmelegininannesi Nub teorisine gore cinsiyet tahmin eder misin diye soruyorum egerki ultrason netse tahmin söylüyor