Superisibeyza doimom ben 14 haftadayım aynı dediğin gibi uyku sorunu yan ağrılarım basladı normal mi bu haftada nasıl aldın bana da atar mısın ben de alayımmı erken mi
doimom Superisibeyza e bebekten aldım 5 parçalı 1300₺ dün almıştım dün gece kullandım rahat ettim parçalara ayrılması güzel istediğin yerine koyabiliyorsun destekliyor 🙏🏻
oznurgnd Superisibeyza yavaş yavaş belli olmaya başladı. Kıyafet olarak uzun zamandır sadece lastikli pantolonları giyebiliyorum. Hamilelik öncesi kıyafetlerim zorluyor artık
Superisibeyza oznurgnd ben de kötü hissediyorum karnımı sıkıştırınca ona kötülük ediyorum gibi yani . Hamile taytı alsak mı erken mi 🫢
oznurgnd Superisibeyza bence bebeğin rahatı her şeyden önemli 😊 ben de geçen ay 1-2 beden büyük lastikli pantolonlar aldım, evde de sürekli tayt giyiyorum. Diğer türlü dediğin gibi bebeği sıkıştırıyormuş gibi hissediyorum 😔
Mihrasina_ ongen kız bizimki canım sağlıkla gelsin hepsi inşAllah ufaktan hareketlerini hissediyorum çok güzel bir his
beautymom elrahe08 bende çok heyecanlıyım ama bana diğer ayın 4 düne verdi birazda ikili tarama testi için düşünmem gerektiğini söyledi kafam karışık
elrahe08 beautymom ben testleri kızımda da yapmamıştım 2 hafta sonra doğum günüm açıkçası doğum günümde sürpriz olsun istiyorum o yüzden gitmeyi düşünüyorum
minnosss58 Superisibeyza evet birazcık çıktı 🤭 özellikle dar tişört vs giyince belli oluyor hamile olduğum 😊
azmira minnosss58 bu benim üçüncü gebelik önceden kalan göbek de var 🤣ama belli yani hamile göbeği olduğu
ongen kızlar instgrmda bi grup kuralım mı tanısır gelişmelerimizi paylaşırız hem :) yıllar önce bi forumda ablamlar böyle temmuz anneleri diye bi grup kurmuslardı cocukları 8 yasında hala konusurlar bambaska sehirlerden çok tatlı bence :)) tgczbr Ozgyy cylnboran04 ozlem5506 anneolmakisteyenben77 irmyksl htcypr irem7406 cylnboran04