aylintas Benim adet tarihime göre 13+5 ama doktorun hesabına göre 14+3 😃 doktor gebelik haftamı ileriye çekti. Sizce hangisi benim haftam bilemiyorum kafalsr karışık.
minikcivciv89 aylintas 1 haftaya kadar değişiklik normalmiş benimde ultrasona göre 2 3 gün önde doktora sordum 1 haftaya kadar normal kabul edilir dedi
Ozgemlym Teachery yaa süper . Nasıl gidiyor ben yeni yeni zorlanmaya başladım ağırlaşıyorum sanki artık 🫣
minikcivciv89 momdiary06 yaaa🥹🥹🥰ben bir kere hissetim cum gecesi sonra hissetmedim plesanta öndeymiş o yüzden 19 - 20 de hareketler kuvvetlenince öyle hissedermisim bakalım nasip 🥰🌸
Mutlusonsuzz aliimraan senlede ayniymisiz kız bende 34+0 bir oğlum var 4 yaşında bidaha oğlum olacak Allah nasip ederse seninkinin cinsiyeti ne ? 🌸
ilknur888_ ceylan_krczml mide bulantım çok şükür elhamdülillah geçti şu son 1 haftadır ara sıra Cook saniyelik oluyor. Ama mide ezilmem oluyor şimdide bazen yanma
ongen cylnboran04 Mihrasina_ doimom Canım anneler aynı haftalardayız nasıl durumlarınız merak ettim cinsiyetler nedir ? :)
doimom ongen kızım olucak💖 1 haftadır uyku sorunu yaşıyorum yani gece ağrı oluyor yan boşluklarımda hamile yastığı aldım inşallah keyifli olur🫠 sizlerin nasıl gidiyor
Mihrasina_ ongen kız bizimki canım sağlıkla gelsin hepsi inşAllah ufaktan hareketlerini hissediyorum çok güzel bir his