ongen cylnboran04 Mihrasina_ doimom Canım anneler aynı haftalardayız nasıl durumlarınız merak ettim cinsiyetler nedir ? :)
htc5858 nurandogannn yok canım 4. Gebeliğim ama 3 erkekten Sonra kızım olacak inşlh o yüzden çok heyecanlıyım sanki ilk gebelik gibi 🤭🩷😄
Mutlusonsuzz htc5858 yaa masallah ne güzel umut var yani 😄😄 benimde 1 oğlum var 4 yaşında şimdi 34 haftalık hamileyim buda erkek ve ben kız doğurabilecegim inancını kaybettim hep oğlum olur diye düşünüyorum Allah can sağlığı versin tabi en önemlisi🌸
momdiary06 nur765_ 19+4 teyim bebeği karnında kelebek geziyor gibi hissedersin dediler benimki bildiğin tekme yumruk giriyor kızlar böyle olan var mı😀
minikcivciv89 momdiary06 yaaa🥹🥹🥰ben bir kere hissetim cum gecesi sonra hissetmedim plesanta öndeymiş o yüzden 19 - 20 de hareketler kuvvetlenince öyle hissedermisim bakalım nasip 🥰🌸
nesibealtinisik momdiary06 aynı hafta ve gün 19+4 bizde ikinci bebeğim ☺️ tam tersi düzenli hissedemiyorum hala
Ege_annesi 12+4 bugün kızlar 13+4 de gitsem cinsiyet öğrenebilir miyim geme 10 gün muayene sürem var öğrenemezsem de 10.günde gitsem öğrenir miyim 😊
kizmizimavi Ege_annesi ilk gebeligimde 12+5 de öğrenmiştim sanıyorum 12. Haftanın içindeydik öğrendiğimizde. Cihazı iyiyse görebilir doktorunuz
arselmomss Ege_annesi bende bugün 12+4 üm cumartesi gideceğim doktora, öğrenirsem söylerim size de. İlk oğlumda kız demişlerdi gerçi detaylıda netleşti. Güven olmaz bu haftalarda söylenene ama olsun :)
elrahe08 nur765_ 10+6 2 hafta sonra kontrole gidecem inşallah cinsiyeti de görürüm ve umarım bulantılarım biter artık 🤲