ilknur888_ ceylan_krczml mide bulantım çok şükür elhamdülillah geçti şu son 1 haftadır ara sıra Cook saniyelik oluyor. Ama mide ezilmem oluyor şimdide bazen yanma
nurteeen13 nur765_ 14+2 cinsiyetimiz de bugün belli oldu erkekmiş bütün hurafeler yalanmış onu anladım 😅
ongen kızlar instgrmda bi grup kuralım mı tanısır gelişmelerimizi paylaşırız hem :) yıllar önce bi forumda ablamlar böyle temmuz anneleri diye bi grup kurmuslardı cocukları 8 yasında hala konusurlar bambaska sehirlerden çok tatlı bence :)) tgczbr Ozgyy cylnboran04 ozlem5506 anneolmakisteyenben77 irmyksl htcypr irem7406 cylnboran04
ozllemm01 A25-a benim de 24+6 🌸 nasıl geçiyor hamileliğiniz ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım sonuç normal çok şükür ama baya zorladı sersem gibiydim yeni kendime geldim 😊
asliulusoyaydin hd_d her zaman değil ama birkaç gündür mide yanması, şişkinlik ve gaz oldu. Yemek kokularından hiç hoşlanmıyorum 🤦🏼♀️ Umarım bulantılar da başlamaz 🤲🏻
hd_d asliulusoyaydin insllah canım başlayanlarda umarım bir an önce geçerler 🎀🙏 ne hissediyorsun erken ama erkek hissediyorum ben ya rüyamda falan erkek bebek gördüm