umaymeyra Galibeeee- benimde açlık şekerim yüksek çıkıyor ama benden kaynaklı gece çok acıkıyorum. 100 107 falan çıkıyor
Galibeeee- umaymeyra sizin çok değilmiş maşaAllah yinede bende yersem 110-120 arası değişiyor korkum bebeğin şekerden şişip sezaryen olmam😔
mrvbsr @Zlyha58 evet aynı şeyleri yaşıyorum resmen şuan sancım var ama artmadan doktora gitmeyi düşünmüyorum 🥲
asfghjk mrvbsr kaç haftalıksınız benimde sancılarım var ama ağrı yükseldiğinde hastaneye gitmeyi düşünüyorum
fatmanurkogl Zlyha58 doktorların nst iyi dedikleri doğuracak kadar sancımızın olmaması hafif çıkan sancılara iyi diyorlar
Zlyha58 fatmanurkogl valla anlamıyorum kâğıttanda anlamadım son ayımız nst güzel dedi ama nefesim kesiliyor kasılma gelince
Ehjfjsjs dilannalakusss ilkinde nişan geldi canım ikinci de suyum bitmiş şans eseri kotnrolde gördük acil alindim
mrvbsr @asfghjk 39+4 ama belirli düzeyde bi sancım yok gelip gittiği için beklemek istiyorum. Sizin kaç haftalık
asfghjk mrvbsr 39 +1 olucam dünden beri bel ve karın ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil düzenlide değil
papatya785643 Ezgi3545 ben bugün doğum yaptım haraketleri azalıyor erken doğuma sebep oluyor 35+6 de doğum yaptım 😞 yoğun bakım sürecinde bebeğim solunum için aldılar prematüre bebek olarak geçiyor 😭
mrvbsr @asfghjk benim de 2 gündür ağrım var kasıklarımda ve hafif belimde ama şiddetli değil bakalım kaçta gelecek cuma günü kontrolüm var🙂
Yagamin papatya785643 Neler oldu nasıl anladınız sorun olduğunu acaba doktor bana da hareketlerini takip et erken doğum yapabilirsin şekerden dolayı dedi sürekli hareketli şimdilik ama endişe duyuyorum tabi 30+3üm şu an