Karpuzcilek_ Kızlar önerebileceğiniz egzersiz vs var mı? Günlük hurma tüketiyorum ananas tüketiyorum merdiven çıkıyorum bana mısın demiyor 🥹
Hnddmr Karpuzcilek_ bizde de durum aynı ama doktorumuz suda azalma var sezeryan alabilirim dedi :( boşuna bu haftaya kadar beklemiş olcam
Rabi2345 Hnddmr benimde doktorun demesine göre ilk gebeliğimde 1 haftalık suyun kalmış demişti suni ile vajinal doğum gerçekleştirdim canım
Karpuzcilek_ 50505050 diz kapaklarım çok ağrıyor tam yapamıyorum ya 🤦🏻♀️ yarım yapıyorum oda ne kadar işe yarıyorsa
Karpuzcilek_ Aynurcrk eyvah çok olmuş doktorlar ne diyor peki? Banada 41 e kadar bekliyoruz dedi stres oldum çok geç geliyor
Karpuzcilek_ Aynurcrk hastaneye göre değişiyor genelde alıyorlar doktorun belirli bi hasta kotası var o dolmamışsa alıyorlar
Rabi2345 Aynurcrk yani çok kolay diyemem herkesin acı eşiği çok farklı artık sonlara doğru çok hissetmiştim ben belimden vuruyordu sancısı
Arel_ Valla Allahın dediği zaman dediği şekilde olacak canını sıkma bos yere saglıkla kolayca gelsin inşallah 😊 40+2 de gelmişti ilk oğlum
Rabi2345 Hnddmr benim oğlumun karın çevresinde gelişim geriliği vardı tek damardan besleniyor şu o yüzden minik doğdu maalesef 2630
dilannalakusss happyjelibon06 yoktu 4 gün önce sabah bir sancı tek başladı gecesinde gerçek sancı ertesi sabah doğurdum