hllml Herkese merhaba 8+4 haftalık hamileyim şehir hastanesine gidiyorum şuan ama özel hastanede de takipli olmak istiyorum önerebileceğiniz doktor var mı ve muayene ücretlerini paylaşırsanız sevinirim 😇
Nursotu hllml merhaba medicana Tuğba sekmenli biz çok memnunuz muayene ücreti de 2000-2500 gibiydi sanki tam hatırlamıyorum bende şehir hastanesi gitmeyi düşünüyorum da doğum için hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz ☺️
esmaa535353 hllml şehir Hastanesi’nde Bülent beye gidiyordum plesenta yapisikligim için fakülteye yönlendirdi perinatoloji bölümüyle beraber şuan Ali acar doktora gidiyorum salı günü doğum yapicam 🥹
Fuunndaaa hllml ben riskli gebelik takibim olduğu için Medicana Sibel özler gidiyorum bir dönem Aybüke pekine de gittim ama sanki Sibel özler daha tecrübeli gibi geldi Sibel özlerin muayene ücreti 3950 pernitonoji olduğu için biraz yüksek
hllml Nursotu Evet doktorumdan çok memnunum aslında ama tek doktor olmasın başka bir göz de takip etsin diye böyle bir arayışa girdim Dilay hanıma gidiyorum ben Dilay Gök Korucu ama ben tedaviyle gebe kaldım o yüzden takipliyim tüp bebek bölümünde kendisi normal gebe bakıyor mu bilmiyorum
Nursotu hllml o zaman burda bekleyeyim bende doktor önerileri için ☺️ sizde saglıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi Allah kavuştursun 🌸
baby2026_ Bende ilk gebeliğim de aişe güvençe gittim büyükşehir Hastanesi’ne şuan 7 haftalık hamileyim şehir Hastanesi’nde Sevcan Sarıkaya ya gittim doktorun tutumunu beğendim güzel ilgilendi
cenoana Medova hastanesinde Ayşegül Kebapçılara gidiyorum memnunum🌸 profesör olduğu için muayene ücreti biraz pahalı 2750
baby2026_ @hllml evet doktorumu seviyorum aslında ama çok açıklama yapan bir doktor değil birşeyin çok usteleyince cevap veriyordu o yüzden 2. Doğumda onu tercih etmiyecegim
mrvbcr Medova hastanesi Gülşah Alkan Demir , daha önce beyhekimdeymiş. Çok ilgili, güler yüzlü çok seviyorum doktorumuzu🥰
Cnn1314 mrvbcr güler yüzlü ama ben pek memnun kalmadım kendisinden 22 haftalıken doktor değiştirmek zorunda kaldım
mrvbcr Meram akademi de Fatma Çetiner ve Berna Keskinden de uzak durmanızı tavsiye ederim daha once gittim. Bayram seyran acik durum dahi olsa rahatsız edilmek istemiyorlar ve kendileri hastalarına müşteri gözüyle bakıyorlar bunu bizzat kendileri belirtti
Fuunndaaa UmAlya diğer doktorları bilmiyorum beni doktorm yönlendirmşti ona oda riskli gebelik uzmanı