elizaaaa Kızlar 13+4 günlük hamileyim. Dün kontrolum vardı doktor kız gibi gördüm dedi sizce değişkenlik gösterebilirmi yoksa net midir siz böyle bişey yasadınız mı hiç ☺️
cheerfulmomy elizaaaa bana da erkeğe benzettim dedi bende merak ediyorum değişir mi acaba bekliyorum benzettim dediğine göre bacak arasını görmedi benzetmek neye göre bilmiyorum bir oğlum var merak ediyorum cinsiyeti ne
aysegulk07 elizaaaa 12+5 de öğrendim değişmedi erkek bebişim ama kızlarda değişme ihtimali daha yüksek diye duydum hep burada
elizaaaa cheerfulmomy ay bendee ☺️ net olarak 16 da söyleriz dedi ama insan merak ediyor ogrenmek istiyor erkenden işte 🌸
cheerfulmomy elizaaaa ben 16 da gitmiştim en son belki yanılmıştır emin olmam istiyorum karnım yuvarlak herkeste senin kızın olacak dedi bende kız bekliyordum bir oğlum var insan olmayanı ister sağlıklı olsun da önemli olan o 🌸
elizaaaa cheerfulmomy ya hayırlısıyla sağlıkla Rabbim gonlundekini verir inşallah ☺️ benimde bi kızım var Allah nasip ederse bir tanede oglum olsun istiyorum 🩵 dediğiniz gibi insan olmayanı ister🥰
gkc990_ 12+5 de tahmini söyledi kiz gördüm dedi yarın gidiyoruz 16+5 haftalik olucaz bakalim degisicekmi yoksa tahmin doğrumu görücez 😀
Eyllo elizaaaa 12 hafta da kıza benzettim dedi 16 da net kız yüzde yüz dedi 20 haftamda detaylı taramda bebeğim erkek çıktı :) şuan 29 dayız erkek bebeğim olacak
happyusns Eyllo ciddi misiniz ? Bizimde bacakları gördü boştu kız dedi.(14 haftalık) değişirmi 2 hafta somra falan
gkc990_ @Eyllo Özele mi gidiyorsunuz devlete mi bana da öyle dediler 12 de kiz 16 da kesin kiz denildi biz de detaylı yaptırmayı düşünüyoruz özel takipliyim bu arada
Eyllo gkc990_ devlete gidiyorum detaylıya da devlette bakıldı … ama kesin sonuç detaylı bence o zamana kadar cinsiyete kesin gözüyle bakmayın detaylıda netleşsin