Nevagibi Kızlar bat 9-10 kasım, çatlamanın 6. Yumurtlamanın 8. Günündeyim gebelik oluştuğunda vücut sıcaklığı artar deniliyor ama ben üşüyorum ayaklarımda hep soğuk :( böyle olup gebe kalan var mı
Deletedmom_247 Nevagibi bu kadar kısa sürede hiçbir belirti olmaz. Bu kadar erkenden kendinizi dinlemeyin derim tecrübeyle sabit :D
samaa_ Nevagibi vucut sicakligini sabah uyandiginda yataktan cikmazdan evvel bak o zaman dogru gosteriyo zaten gun icinde dusup kalkiyo
asil15 Nevagibi belirtisi olması yada gebelik oluşması için 2 hafta falan olması lazım yani şuan çok erken
Havin49_ Nevagibi kız ne alakası var ben hep üşüyen biriyim sadece son zamanlarımda çok ağırlaştığım için ateş basar böyle bişey yok ikinci gebeliğim ilk defa böyle bişey dıyuyorum
Deletedmom_247 Nevagibi böyle yaptıkça çok fazla strese maruz bırakıyorsunuz kendinizi. Anlıyorum heyecanlısınız sonucu merak ediyorsunuz ama kendinizi bu kadar dinlediğinizde ve sonuç istediğiniz gibi olmayınca üzülmeyin derim. Bende dinledim zamanında hatta 10 güne yakın gecikmem oldu belirtilerimin hepsi sanki gebelik gibiydi ama gittim kan verdim maalesef negatifti. Oluruna bırakın vücudunuzu dinlemeyin.
Nevagibi Deletedmom_247 ay evet bende gün ve saat sayıyorum nerdeyse elimde olsa takmicam ama yapamıyorum negatif olursa da nasıl üzüleceğimi biliyorum, kendime engel olmaya çalışacağım:(
Nevagibi Havin49_ ahahha ay ne biliyim kafayı yedim kendimi dinlemekten bide vücut sıcaklığı düşünce adet olunuyor ondan
adatuna Nevagibi belirtiler için çok erken yumurtlamadan sonraki 12.günde erken gebelik testi yapın belirtilere bakmayın hiç derim
zeyyy_ @Nevagibi hiç bir belirtisi olmuyor canım şuan beni sıcak sıkıntı bastığı olmuştu ama 6 haftalıktı bunları hissettiğim de belki erken olabilir daha bende düşük yaptım şuan regl gününü bekliyorum olacak mı yeniden diye heyecanını çok iyi anlıyorum 💕
Nevagibi zeyyy_ yaa geçmiş olsun, 💐 heyecanımı anladığın için Teşekkür ederim :)) kendime engel olamıyorum
Deletedmom_247 Nevagibi evet evet doktorlar bile söylüyor canım bu şekilde düşünme bence stres sandığınızdan çok daha büyük tehlike arz ediyor. bırak bol bol dua et.
samaa_ Nevagibi sende kac gundur basladi bu? Bende ovulasyondan sonra basladi usume su an bile cok usuyorum ve tsh bende 3.9 a kalkmis🥺
Nevagibi Havin49_ keske bende bu konulardan uzak kalsaydım ahaja ama olmayınca bi sürü şey okuyorum ediyorum aklıma takılıyor