kartanesi___ yanlış yolda değilsiniz. Hayat tercihler silsilesi. Siz A şıkkını şeçerken birileri B şıkkını seçebilir hatta hiç beklemediğiniz anda C şıkkını bile. Kendinizi, bedeninizi en iyi siz bilirsiniz. Kendiniz ve bebeğiniz için en doğrusu ne olur yine en iyi siz bilirsiniz. Kimse de sizin kadar düşünemez emin olun. O yüzden dışarıdan gelen söylemleri takmayın. Herkes her şeyde konuşuyor. Öneri istiyor musun diye soran yok.
Sorduğunuz için söyleyeceğim ben normal doğum istiyorum çünkü ben de sezeryandan korkuyorum sürecinden. Bana da sezeryan ol uğraşma diyor bunu deneyimleyen herkes ama ben gerçekten çok korkuyorum. Biliyorum normal doğumu başaramayadabilirim, işler yolunda gitmeyedebilir bebek dönmeyebilir vs vs. O yüzden bebek kendi geleceği yolu kendi seçsin diyorum sorana da nasıl gelmek isterse öyle gelsin. 🤷🏼♀️
Cidden kulak ardı edin söylenenleri. Hiç önemsemeyin. Kimseye de açıklama yapmayın en hayırlısı ne ise o olsun diyin. Bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alın inşaallah. 🤍