ikincianneolmayolundaa Kızlar ilk çocuktan kalan kıyafetleri yıkayıp hurça kaldirmistim dün açtım ve çoğunda sarı lekeler var bunlar nasıl çıkar kesin deneyip cikartti dediginiz sey var mi
sara29 ikincianneolmayolundaa ebebekten leke çıkarıcı aldım bende şuan deneme aşamasındayım. Ağız mendillerindeki lekeler hafif çıktı.. tulumunda denedim dün gece bastım o leke çıkarıcıyla şimdi makinede yıkanıyor inşallah çıkar
Deletedmom_247 ikincianneolmayolundaa internette görüyorum bu rabbit diye deterjan var her lekeyi falan çıkartıyor isterseniz bir de ona bakın.
Havin49_ ikincianneolmayolundaa e bebeğin leke çıkarıcı geçiriyor bende oğlumun sarı lekeli elbiselerini onunla yıkayıp kardeşine giyidircem
ikincianneolmayolundaa Havin49_ biraz burada baktim da herkes onu demis e bebeğin kendi markasi mı bu leke çıkarıcı diye mi geçiyor
Paramedikelif ikincianneolmayolundaa internet den rabbit soda aldım 3-4 saat bekletip çitileyip makinaya attım kar gibi çıktı
Esmakks ikincianneolmayolundaa bende de aynısı oldu. Çamaşır sodası ve Arap sabunu ile kaynar suya bastım beklettim çoğu çıktı