Aylinannesi Feyza07 bide bunlar müslümanız diye geçinirler 😊 salla onlar hesabını Allaha vericek rahat olll 😇
Burcuveburcum Feyza07 benim ikinciye kısmetse kızım olacak olsun olsunlar 3.ye gidersinizler 😂 umrumda mı değil çünkü çok istedik eşimle kız olmasını Rabbim gönlümüze göre verdi takmayın
ozlemturgay Dezehs çok üzüldüm gerçekten hiçç Kafana takma ben olsam hiç takmam yaa niye üzülüyorsun ki kendini kaynananı tersle gitsin ya yüzüne bile bakma o kadının. Allah böyle nasip etmiş sana herşeye şükretmek lazım sağlıklısın bebeğin sağlıklı önemli olan o boşver😊 bazı insanların da hep oğlu oluyor 4 5 tane onlar da kız istiyor çevresi baskı yapıyor kızları olmuyor öyle insanlar da gördüm ben😄 Allah akıl fikir dağıtsın öylelerine ne diyelim boşver😂😂
Srfn11 Feyza07 Boyle bir yaklasimda bulunduklari zaman bence direk boz niye byle soyluosunuz buda evlat deilmi yani uzuluorum bu tavriniza die cikis yap bdha syleyemezler ztn
Feyza07 Srfn11 aslında bunlar kız erkek ayırmıyolar ama erkek oğlanın bize erkek çocu gibi gelir bilmem ne falan bende en son dedim siz doktor musunuz doğmadan cinsiyet yaptınız dye
ozlemturgay Dezehs amin canım inşallah😊😊 sen hiç üzülme ama keyfine bak ona de ki madem erkek doğurmak o kadar kolay sen doğur o zaman bi tane görelim de 😄 ya da sen erkek doğururken cinsiyetini nasıl belirledin bir yöntemi mi var bana da öğret de doğurayım de dalgaya al gül gitsin yaa ben ona neler yapardım ah ah😂😂
Ezgisu Feyza07 aynen ya bende onu çok farkediyorum . Sanki bunu söyleyen erkek 😡 asıl rabbim herkese kız evlat nasip etmez . Bi sirkelenseler şu zihniyettiler iyi olacak 👹👹👹👹👹👹
Aminepera Feyza07 bende inşallah kokum olur da bu burun kıvıran herkesin ağzının payını veriririm diyordum. Erkek çıktı bebeğimiz. Erkek deyince aldığım o tepki sinirimi bozuyor gerçekten. Ooo hadi hayırlı olsun maşallah falan diyorlar. Sanki erkek kıymetli de kız değil. İkisi de can. Bu aptal kafadaki insanlar keşke olmasalar. 🤷♀️
ozlemturgay Aminepera benimde oğlum olucak herkes oo ne güzel ooo gülüyor ne şanslısın vay be felan gibi konuşuyorlar ve ben ağızlarının payını veriyorum valla hiç çekinmem kızım da olsa oğlum da olsa aynı benim için ama gelde bu cahillere anlat👍🏻
Deletedmom667 Dezehs bırak bee ne kendını sucluyorsun senmı belirliyorsun sankı cınsıyetı esın belırlıyor... Cahıl insanlar yuzunden bebegıde kendinide strese sokma
1ogrencianne Feyza07 Allah akıl fikir versin. Kadını da erkeği de yaratan Allah. Cinsiyetine sanki biz mi karar veriyoruz. İkisi de can parçası evlat hiç ayrım olabilir mi hangi akılla böyle davranıyorlar anlamıyorum. En güzeli sağlıklı ve hayırlı olanı keşke bunu idrak edebilseler.
Ecukberuk Dezehs ya kardes dunden beri aklimdasin sen yatiyorum sen kalkiyorum sen 😞😞 seni okadar iyi anliyorim ki bana baski kuran darlayan hic kimse yok ama toplum beni yedi bitirdi benimde 3. Kizim oluyor herkes hala yaparim gozuyle bakiyor kimseyle gorusmuyorum kirmamamak adina sen allahina sigin o guzel ewlatlarjna sigin bugun uzgunsun ama yarinlar yanimiza kalicaklar kizlarimizdir.allahim yuzunu okadar guldursunki kizlarindan yana hic eksikligini gostermesin nolursun uzulme rabbim bilir en guzelini gececek bunlar dunya hayati bu sen iyi ewlatlar ardindan kuran okuyan ewlatlar burak gerisi allahindir
Dezehs Ecukberuk valla canim yalan soylemicem cok kotuyum dunden beri Allaha affet.diyorjm ama elimde degil o kadar zoruma gidiyor ki onlarin o tavirlari herkea hadi git mujdeyi getir diye diye ben doktora gitmek istemiyordum icimde sin günlerde kiz geciyordj evet o benim yavrum benim canim kimseyi ilgilendirmez ama beni en iyi 2 3 4 kizi olan anlar baskj o kadar buyukki annemler bile bilmiyor hamileligimi cunku onlarda erkek olur bir tane diyorlardi sadece Allahima bu günler erken gecsinde hemen dogumum.olsjn.kucagima alayim diyorum baska bisi.diyemiyorum
Reina Feyza07 benim kaynanam kız oldğnu öğrendi bir daha aramadı. 48 günlük oldu bi tek hastaneye geldi o kadar😂 açık açıkta söylüyor sevmiyorum kız çocuğu diye. Kız çocuğuna muhtaç kalırlar inşallah
Serraa05 Reina niye kaynananı anası kız doğurmamışmı.ay ne sinir oluyorum bolelerine.bnmkılerde oyle hı kızmı olsun falan. Kı kaynanamın kızıda yok sevncegine burun kıvırıyo
Ecukberuk Dezehs bende agladim 2 gun gozlerimi taniyamadim esim dunya iyisidir.asla beni uzucek bir hamledede bulunmadi ki ben asiri zor kaarar verdim bebek yapmaya 8 sene sonra yani bak simdi uzul bikacagun daha uzul ama sonra topla kendini bunu ne karnimizdakine nede yanimizdakilerine yasatmaya hakkimiz yok.kim ne teselli versede asla icinde dinmicek bu sizi ama .dusunki hicbir sizi sonsuza kadarda surmicek gececek benim gecti suan17. Haftaligim tekme vurdukca daha iylesiyirorum agla agla yika yuzunu ve kaldigin yerden hayatina devam et hersey guzel olucak bak bende sitresten agzama basladi kollarim doldu egzamadan .yani ne edersen kendine . Edersin kendi kendine . Hesabi . Bizi yaradan yolumuzu bulurur
haklisinesracim Dezehs bence üzülmeyin günaha giriyorsunuz 5 kız, hayallerimi yaşıyorsunuz ama işte herkesin dusuncesi farkli. Benim yengemin oglu olacagini ogrendigimizde annem kız olsaydi diye icinden geçirdi şimdi torununu severken oyle düşündüğüne pisman oluyor. Bizde de kız dogurana çok saygi sevgi gosterilir. Bence ikisi de saçma çünkü Allah veriyor biz rahimlerde olani bilemiyoruz. Ben de kız istedigim icin bazen pisman oluyorum gunaha giriyorum diye. Belki en hayirli cocugun bu olcak belki bu cocugunun elinden çok büyük sevaba gireceksin kurtuluşun olcak belki dünyada da basarilariyla seni onurlandiracak. Boyle düşün 4 kizdan sonra erkek olsa belki ailen tarafindan simartilirdi kizlarinin gönlü kirilirdi belki hayirlisi buydu.
Vandb Ya birde bunu soyleyenler hep kadinlar.Kadinin en buyuk dusmani kadin gercekten boyle birsey olamaz ya.Kendi cinsinden birini asagliyorsun resmen.Gercekten etrafimda sikayetci olan kimi duysam boyle mutlaka bir kadin soylemis oluyor
Dezehs Ecukberuk evet canim benim.esimde kime ne diyor onlar biziim canimiz dio digrr kizlarim.neyse oda odur diyo onlwlar erkeek diye kafayi yemisler diyor erkekte olsa bizim olcak kiz olsada kimseyi ilgilendirmeez diyor ama beni.sen.anlarsinne deselerde icim aciyor birde kaynanamla otiruyorum dusun
Ervazeynep Ecukberuk merhaba canım yazdıklarını okudum , benimde senin gibi 2 kızım var, 3. Ye çok zor karar verdim, bende senin gibi belki erkek olur dedim ama olmadı 3. Kızım geliyor, hayırlısı böyleymiş ama neden üzülüyorum anlayamıyorum.
simgebfrl Feyza07 ağzı olan konuşuyor işte benimde erkek ama her duyan kız olsaydı keşke diyor. Kulp bulmak isteyen her türlü bulur.