Smaa12 Kızlar günaydınnn 31 Ekim 29 2 Kasım 86 bugün 169 geldi adet gecikmesinin 5. Günü değerler düşük gibi mi yaa
PapatiA Smaa12 bu senın dediğin durum geç döllenmede de olabiliyor üç gün bekle adet gelmezse bir daha git yükselırse gebelık vardır
mislinakus Smaa12 bende 27 Ekim’de 43 dü benim iki gün sonra 188 oldu doktora göründüm degerler düşük kimyasal vs olabilir ümitlenme dedi inan hiç moralimi bozmadım zaten ikinci gebeliğim az çok anlıyorum degerlerden çok şükür 3 Kasım’da 1000i geçmişti
Smaa12 Kan almadaki hemşire 300 altı kimyasal niye veriyorsun ki dedi çok moralim bozuldu böyle oluyor kimyasal da yaşayan var mııı
melissa0615 Smaa12 o ne saçma yorum ya ben 3 gebeliğimde de değerlerim 10 dan 20 den yükseldi yavaş yavaş
Pkosluaday Smaa12 ne alakası var ben 17 ile öğrendim 2 ye katlıyorsa problem yok 1000 e kadar takip et sonra değer 4 bşn olunca doktora git
ikiemanetinannesi Smaa12 saçmalamıs. 111 le öğrenmiştim ilk gebeliğimde . Tüp bebekti o da. Nasıl kimyasal olsun
lotusflowers Önemli olan düzenli artması bunu nasıl söyleyebiliyo. Ben 50 değerle öğrendim nerdeyse 17 haftalık olucaz. Değerlerinde normal sınırda artmış gibi duruyo
Smaa12 Allah razı olsun kızlar inşallah sağlıklı ilerler doktorum bile demedi ama bazı insanlar garip yine umut edip bekleyeceğiz sen niye yorum yapıyorsun ki
adatuna Smaa12 çok saçma ben hep yumurtlamadan 11.gün kan verdiğim için çok düşük değerle öğrendim. 2 katı artıyor mu diye kan verdim hep
bebeklerim__ Smaa12 ay hayır ne alakası var. Cok bilmiş hemşire. Burada görüyorum 7 ile hamile olduğunu öğrenip sağlıklı ilerleyenleri
bba0110 Smaa12 hiç öyle bir şey yok ben de sırayla 17 96 183 400 oldu erken öğrenmişsin o yüzden en başından beri artışını görüyorsun
aysegulozak Smaa12 evet canim biraz artma duzensiz olmus ama canini sıkma bende 6.7 degerle ogrendm gec dollenme faln oluyorsa olur bazen artmiyor sanirsin bir gidersn ucmus deger havaya