Ipek321 Merhaba Bu değeri yüksek olan sonrasında sorun yaşayan var mi aranızda. Birkaç gündür el ve ayak kaşıntısı ve sancılarımdan bahsetmiştim post açmıştım dün gece acile gittim en son sancım var diye gittim kaşıntılarımı da söyledim biraz sancım çıktı kan değerlerimde de fibrinojen değerini yükselecekti bir cok degerim oynamış ama gözle görülür düzeyde bu degerim artmış şimdi sabah aç karnına tekrar kan vermeye gideceğim safra asitine bakacaklar Ona göre doktor konuşuyoruz dedi bu durumu yaşayan var mı aranızda.
Aysgllarkn Ipek321 merhaba canım fibrinojen perşembe günğ benim de 578 çıkmış, ani bir artış olmuş. Sonucuna bugün baktı doktorum ama hiçbişey yok dedi, asla değinmedi ona. Netten baktığım kadarıyla da gebelik son haftalarında böyle yükselmeler normalmiş
Ipek321 Bu konu hakkında bilgisi olan yok mu bir de safta asidi için kan verdim ne zaman çıkar birsey demdiler bilgisi olan var mı acaba
Ipek321 Aysgllarkn merhaba canım sana da geçmiş olsun benim 700 küsürlere çıkmış ama benden işte bugun safta asidi icin kan istediler e nabız dan bakıyorum görünmüyor hala sabah aç karnına vermiştim sancim da var benim dun çıktı nst de bugun de iyi değilim zaten günlerdir var bu durum. Yarin gidip hem kan sonucunu sorup hemde yine acile gideceğim el ayak kaşıntısı vardı bir de bende o yuzden safra asidi de çıksın konuşuruz dedi bakalım ne olacak artık doğum yaklaştı anlıyorum hepiniz sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize 💐💐🤲🏼
Aysgllarkn Ipek321 sağol canım. Korkma içini ferah tut, inşallah bişey çıkmaz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 🥰💕
Ipek321 Aysgllarkn valla bir yanım doğsun istiyor bir yanım doğmasın ahni bedende kalalım annelik ne zor şey ne duygusal şey 🥺 Amin canım benim sağlıkla kavuşalım 💖🌸