hayal_tanem İstanbul’da tüp bebek doktor-hastane önerisi yapar mısınız lütfen. Daha önce bir olumsuz deneyimim var.
bebek308_ hayal_tanem cnm ücret konusunda benim çok param giti ama mükel ilgililer yani hastane 4 katlı ve ful tüp bebek üzerine 4 5 doktor var hepsi birbirinden başarılı ama benim doktorum hem kurucu hem de profösör doktor yücel karaman hastane adı bürüksel tüp bebek merkezi yani özelikle yücel beye gitmenizi şidetle tavsiye ederim şişlide bu arada hastane
hayal_tanem Laboratuvarı iyi olan para odaklı olmayan işini iyi yapan doktor arıyorum o kadar çok doktor var ki reklamlarını çok iyi yapıyorlar ama gerçekte nasıl ilerliyor süreçler bilemiyorum tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?
edannnnur hayal_tanem klinikte ama tüp bebek işlemlerini hastanede yapıyor araştırın tanıdıklarım yaptı onda memnunlar
bebek308_ hayal_tanem vala cnm ben aralıkta gitim tabi 80 bin hastane istedi gerisi de ilaçlar dtutu transfer sonrası benim biraz sıkıntılı geçti ilaci fazla kulandım ben
bebek308_ Bilgiim evet cnm maşallah 7 ay olmamıza hafta kaldı ve benim doktorum okadarbiyidi ki ilaçları bile çok fazla kulanmamam izin vermediler gayete güzel geçti
Bilgiim bebek308_ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah siz neden kaynaklı tüp bebek yapmıştınız
bebek308_ Bilgiim cnm benim hem eşimin sıperm değerleri normalden biraz düşüktü hemde benim amh.0.1 di 4 yumurtam oldu 3 dölendi
Bilgiim bebek308_ benimde rahmimde polip var çikolata kistinden kaynaklı tüplerimin biri kapalı ve sıvı dolu diğer tüpüm açık genişleme var laparoskopi ve histeroskopi olmam lazım çok doktora gittim ama farklı şeyler söylüyorlar tüplerim konusunda