a05 Kızlar merhaba 21+5 hafta ilk gebeliğim daha hareketleri hissetmiyorum sizce bu normalmi ya da ben mi fark etmeyip ayrıt edemiyorum aynı durumu yaşayan var mı sanki hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum tedirginim sizlerde böyle olan var mı
edannnnur a05 karnının içinde balon patlıyormuş pıt pıt atıyormuş gibi olabilir gaz sanabilirsin onlar hareket oluyor
hizlivecocuku a05 plesantan ön tarafta olabilir o yüzden elinle dokunduğunda çok güçlü hareketler hissetmeyebilirsin ama kıpırdanmalarını hissetmen gerekir yakında doktor kontrolün var mı
Annesii66 a05 plesanta önde olduğu zaman hareketleri tam hissetmek neredeyse 26-27. Haftayı bile buluyor benim önde 22den sonra çok derinden hissediyordum şuan 30 haftalık sürekli hissediyorum
annekiz6141 a05 Normal bence sıkma canını🌸 ıyı düşün ıyı olsun bende balık böyle suda yüzerken kaya kaya gider ya öyle oluyordu kıvrıla kıvrıla yuzuyordu galıba hahahahahaha😅🤣🤣🤣🤣
hizlivecocuku a05 bilemedim ki canım telaşlandırmak gibi olmasın ama bir git yine de o kadar bekleme bence