ftmctn5151 Regle 2 gün var test yaptım 5 dakka içinde çıktı ama kuruma çizgisi mi normal çizgi mi emin olamadım nasıl yaparım ikisinin ayrımını
bkb35 ftmctn5151 ilk 5 dakikada çıktıysa var canım hemen bir kan ver kesinleştir ben de böyle öğrendim cumartesi günü 😍
Deletedmom_878 ftmctn5151 inşallah vardır aşkom ben yerinde olsam hemen kan verirdim insan stres oluyor az kalmış regle de zaten
dilankozan ftmctn5151 benimde böyleydi canım regl geciktikten sonra netleşti kırmızı çizgi oldu ama ben kan vermiştim beklemeden kan ile öğrenmiştim 😂
ftmctn5151 dilankozan ya bende testi tekrarlayım dedim yarın evde fazladan test var adet gecikince kan vereyim dedim ama
honeyandsun Böyle bir kuruma çizgisi olmaz bence 😂 Hamilelik çizgisi gibi. Yaptığınız test hangi marka bilmiyorum ama farklı bir markayla daha deneyin derim. Sonra kan verirsiniz Bende reglimden 2 gün önce aynen bu derece bir çizgiyle öğrenmiştim
dilankozan ftmctn5151 ben mesela o süreçte 2-3 test yaptım 2 si silik birisi negatife çıktı testlerin hepsi doğru değil en net sonuç kanda beta