ikiprensesannesi___ Benim küçük kızım yine bir bahane bulup uyandı bakalım ne zaman uyuma şansımız olacak 🙁
Rabiul ikiprensesannesi___ kız ben yanlış anlamışım cmekdn benim kız 15 aylık 3.5 dan beri uyanık dkekdk diğer bebe daha 14 haftalık onunla sorun yok
6521kardelen Kiz bebekler mi uyutmuyor bilmiyorum. Şu an cinsiyeti belli değil 11+2 deyiz. Oğlumda bunlari yaşamadım. Resmen midemin bulantısına uyandım 2 saat oldu uyuyamıyorum
ikiprensesannesi___ 6521kardelen benimkinin de cinsiyetini bilmiyorum ama bu gece rahat şükür ama iki yaşındaki bücürüö bu saat olmuş hala uyanık 🥲Allâh yardımcın olsun bulantı kötü ya
Drydryhna Gece çok haraketli gündüz de yatıyorsa anne karnında doğunca da öyle olur diyolar benim oğlumda gece beni yatırmıyor hamileliğim boyunca hep sabaha karşı uyuyakalıyorum hiç hatırlamıyorum 10 da 12 de yattığımı gece olunca başlıyor anası kılıklı 🤣
ikiprensesannesi___ Drydryhna Allâh kolaylık versin valla insanın uyku düzeni olmayınca çok zor 🥲ben uyudum aslında ama küçük kızımın ellerinde kaşıntı oluyo kaşıntıdan uyandı mecbur sabah uyudum 🥲
ikiprensesannesi___ Rabiul Allah bağışlasın🥰benimde karnımda ki rahat da küçük kızım zorluyo bu aralar 🥲
ikiprensesannesi___ Rabiul teşekkür ederim canım aynen yapacak bi’şey yok bu ışıltılı hayatı biz seçtik 😁onların canları sağolsun