_Mother_ TKumsall amin inşallah gönlünce olsun yaa beni yanlış anlamazsan birşey sorabilirmiyim ismin çok tanıdık geliyor da geçen sene hamilemiydin yoksa gebelik mi düşünüyordun merakımı mazur gör lütfen yanılıyorsam da kusura bakma
cglctl _Mother_ teşekkür ederim ama cinsiyetimiz erkek tutacak mı diye merak ettim eşimde detaylı ultrasonda kesinleşir diyip ikna olmuyor kız istiyor ☺️
Kleopatraa _Mother_ Yaşım 30 Şubat ayında doğdum.. Mart 29 son adet tarihim😊 Cinsiyetimizi biliyorum tutuyor mu merakımdan soruyorum 😅
_Mother_ cglctl sağlıkla al kucağına doğum tarihin ve gebelik ayın aynı ama tez çürük çıktı zaten 😄😁 veya ben tam anlayamadım
acemianne22 _Mother_ merhaba yaşım 31,son adet tarihim 24 temmuz büyük ihtimal ağustosta gebe kaldım bana da bakar mısınız 🌸
ipeksbaby 33 yaş son adet tarihi 24 eylül ama döllenme ekimde oldu yumurtlama 8 ekim görünüyordu ama ilişki çok daha önce oldu ayın başlarında🙏🏼
_Mother_ TKumsall yaaa sağlıkla al kucağına inşallah 💝 cesaretine hayran kaldım bende ocakta doğum yapmıştım