ddrys 36 yasındayım son adet tarıhım 19 temmuz tek bir ilişkı oldu 7 agustos gunü hamile kaldım sizce cinsiyet nedir
_Mother_ sudeli4 eylülde olmuş ise erkek ekimde olmuşsa kız 🙈 sağlıkla inşallah haber ver mutlaka bende merak ediyorum 🤣
_Mother_ zeynareina hahahaha seni mi kıracağım kız olsun keşke sipariş üzeri olsa 😆 ama çok yakın tarih dediğim gibi gönlünce olsun inşallah 🙏
ozlemyilmaz60 Bunlar işin eğlenceli kısmı bana tüm teoriler kız olacağını söyledi ama erkek bebeğim olacakmış o yüzden bunlara pek aldırış etmeyin😅
_Mother_ ozlemyilmaz60 aynen bana da erkek diyordu kızım oldu mesela 😀😅 eğlence işte cinsiyeti belirleyen erkeğin spermi ama söyle bakayım yaş ve sat tarihini bide bunda bakalım 😀😅
_Mother_ TKumsall amin inşallah gönlünce olsun yaa beni yanlış anlamazsan birşey sorabilirmiyim ismin çok tanıdık geliyor da geçen sene hamilemiydin yoksa gebelik mi düşünüyordun merakımı mazur gör lütfen yanılıyorsam da kusura bakma
_Tazeanne Yaş 25 son adet 21 Haziran ama geç döllenme o yüzden temmuz sonu ilişki oldu tahmininiz nedir ?
marti _Mother_ 24 yaşındayım son adet tarıhı 16 Temmuz ama bebek ultrasonda son adet tarıhım degısıyor 21 Temmuz